maanantai 26. tammikuuta 2009

Aika hyvää

Nam, nam

Pitkästä pitkästä aikaa tein itselleni raastetta viikonloppuna. Seokseen kuului puolikas punakaali ja pussillinen pakastepuolukoita. Lisäksi laitoin mukaan sopivasti maustamatonta raejuustoa. Se sitten vasta olikin hyvää! Tänään syön jämiä, kuten niin usein viikonlopun jälkeen. Ainakin jos intoudun molempina päivinä kokkailemaan.

Kirjat kun ovat yksi intohimoni kohteista, olen myös joskus ostanut itselleni kissanruokakeittokirjan (huh, mikä sana!), Cooking for Cats. Yhtä ruokaa sieltä joskus testasin, mutta ei saavuttanut suurta suosiota. Kirja on englanninkielinen ja ruokien nimet herkullisia. Vai mitäs sanotte näistä:Pussy burger for little tigers

Salmon mousse on potato fritters

Fish risotto "Napoli" with a crown of prawns


Pitäisikö yrittää uudelleen? Vai saisinko vain halveksivia katseita osakseni? Ehkä pitäisi kuitenkin jatkaa mm Hill'sin Hairball Controlin kanssa? Se tuntuu kuitenkin olevan tällä hetkellä eläinruokakauppojen "ei suosittujen" listalla. Kuulemma alkoi myydä halvemmalla Agrimarketeille, tai jotain sellaista. Myyköön minun puolestani, ei sellaisia Agrimarketteja joka nurkalla ole! Onneksi Stocka ei lähtenyt boikottiin mukaan. Kahden kilon pussi maksaa kuitenkin yli 27 euroa. Sitä sitten syödään peltilaatikosta sohvapöydältä... kuin herkkuja ikään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kur! Kiitos kommentistasi.