keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kuorin ja pilkon

Kylmäkkönä juhlissa

Suurin osa juhlapyhistä tulee vietettyä samassa osoitteessa Ystäväperheen luona ja näihin juhliin liittyy aina myös hyvä ruoka. Yleensä avustan keittiössä, lähinnä kuorien ja pilkkoen. Love it! Vaikka käytänkin valmisruokia, kunnon ruuanlaittofiiliksen saa aikaan vain kuorimalla ja pilkkomalla kaiken itse. Näin se vaan on!

Apuani arvostetaan - toivoakseni ;) - , mutta silti tulee joskus huono omatunto siitä, etten juuri koskaan vie sinne mitään. Siis mitään itse tehtyä ruokaa. Tällä kerralla sain onneksi ihanan tomaattipiiraan ohjeen emännältä itseltänsä kun sitä vähän himoitsin saavani. Saan siis aloittaa juhlan jo kotona kokkaamalla! Sitä odotellessa :) !


2 kommenttia:

Kur! Kiitos kommentistasi.