keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Facebookissa

Naukulan Perhe

Oho. Me ollaan Facebookissakin. Mamma on luonut profiilin helmikuussa 2009, mut ei oo siitä vissiin kelleen kertonut. Ainakaan meil ei oo siellä yhtään kavereita. Vähän yksinäisiä ollaan :( (ainakin siinä foorumissa). Löytyykö muilta kamuilta profiileja? Vai onko Facebook jo menneen talven lumia?

7 kommenttia:

 1. Tämäpä sattui sopivasti! Tänään alkoi kurssi, johon osana kuuluu facebookissa tapahtuva käytettävyyden arviointitehtävä. Facebookin vastaisia lohdutettiin, että tehtävän saa tehdä "feikkiprofiilillakin", mutta voisinhan tehdä tuon kurssisuoritukseen tarvittavan profiilin Unnallekin :D En ainakaan heti löytänyt naamakirjasta pykälää, joka kieltäisi ei-ihmisten liittymisen...

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen oloinen kurssi! Facebookista voidaan kyllä olla montaa eri mieltä, niinkuin myös esim Twitteristä. Ehkä Unna on sit meidän eka kamu :) ?

  VastaaPoista
 3. Me mentiin kerran feisbukkiin kun me haluttiin Catbuukkiin. Se on siellä sisällä, niinq. Mut ei siel ollut kivaa - kummassakaan - lähettiin menee parin viikon päästä. BLOGIT RUULS!

  VastaaPoista
 4. Jaa-has. Teit kyl pitäis kuunnella vissiin näis asiois M & H, ootte niitä uranpuurtajia näis foorumeis, mist tääl Naukulas ei vielä tienny kukaan silloin kun te olitte jo guruja!

  VastaaPoista
 5. Profiili ilmestynee, kunhan kurssi etenee :) Katsotaan, kuinka pitkäaikainen siitä tulee, voi käydä kuten Mustalle ja Harmaallekin.

  VastaaPoista
 6. Kyl FB:ssä voi olla kivaa jos on kavereita? Tsemppiä kurssille Ella!

  VastaaPoista
 7. Tää vois niinku maukua teille siellä naamakirjassa :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.