maanantai 18. lokakuuta 2010

Herkkuja ruokapöytään

Oliivi

Tämä on kyllä tullut jossain jo todettuakin, mutta laitetaan nyt tulemaan oikein kuvan kanssa.

Wilma Ilonan herkkuhetki. Musta kivetön oliivi maistuu hyvin, muutaman kerran ruokalistalla on myös ollut vihreä oliivi. Helmi ei näistä herkuista perusta, haistelee tovin ja sitten kääntää katseensa kaveriinsa. "Mitä tarjotaanko meille oikeesti samaa ruokaa? Ja toi söi sen?"

3 kommenttia:

 1. Ihana kuva! :) Wilma Ilona nauttii herkustaan. Kissat ottavat ruokailusta kaiken irti ja ruoan päälle nuollaan suupieletkin. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa Wilmalla erikoinen maku, tosiaan!
  Terveisiä Mustilta, täällä saaressa tuulee taas niin ettei ulkona voi olla. Musti tulee syliin heti kun olen laskenut pehvani johonkin ja närkästyy, kun minun pitää nousta esim. lisäämään puita hellaan. Nyt se tuhisee sylissä tässä koneen ääressä ja lähettää terveiset tytöille.

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: Kiitos! Niin nauttii. Harvaa ruokaa syödään nautiskellen silmät kiinni. Oliivi kuuluu siihen sarjaan.

  Saila: Kannattaa kokeilla! Mistäs sitä tietää jos oliivi olisi Ransun ja/tai Mustinkin uusi herkku? Tuulinen saari, puut + tuli hellassa ja kissa (vaikka vähän närkästynytkin ;) )sylissä. Kuullostaa ihanalta! Rapsutuksia sinnekin!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.