tiistai 19. lokakuuta 2010

Sato

Maistiaiset

Naukulan sato on valmistunut! Kiinnostiko? Mitäs luulette näiden kuvien perusteella?

Ei nyt kuitenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa... Tämän valokuvaussession jälkeen kiinnostus lopahti. Seuraavaksi kokeilen leikata tästä pieniä kimppuja ja tarjoilen sitä kädestä. Niinkuin ruohoa kesällä. Tai sitten ryhdyn viljelemään popcornia :)

8 kommenttia:

 1. Hetkeks piiloon tai paikkaan, joka näkyy, mutta jonne ei pääse ja taas kiinnostaa....

  VastaaPoista
 2. Nam! :) Minäkin olen joskus syöttänyt ruohoa kädestä tai tuonut sitä ulkoa lautasella, kun on ollut liian kylmä ulkoilla.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sapelihampaat! Hui!!! ♡
  Mutta ei kai tuota nyt ihan alvariinsa ja kilokaupalla tarvitse syödä? Eikö kissat itse tiedä kuinka paljon ne ruohoa tarvitsevat? Pitäisikö asiaan alkaa kiinnittää huomiota? Jotenkin olen aina olettanut, että ne syövät sitten ja sen verran kuin tarvitsevat, ehkä kissani voivat vaikka huonosti. :-S

  VastaaPoista
 4. Meillä Harmille maistuu maissiruoho, joka on unohtunut ikkunalaudalle ja on jo vähän kuivahtanut. :)

  VastaaPoista
 5. Kädestä?? Kamoon kaverit! KÄDESTÄ??!

  VastaaPoista
 6. Suvi kyllä toteaa täällä, että voi teitiä, teidän pitää tulla meille, meillä sentään tarjoillaan pekonirasvaa eikä rehuja!

  VastaaPoista
 7. Viivi: Tätä ohjetta on pakko testata!

  Jenni: Niin. Pakko sitä on välillä talouden päälliköitä hemmotella.

  Saila: Epäilen, että Musti ja Ransu voivat paremmin kuin hyvin. Pääsevät saarella käsiksi ihan itse ruohoon ja myyriin. Naukulassa tätä mahdollisuutta ei ole. Ulkotarhassakaan ei kasva sitä oikeaa heinää. Joutuu siis henkilökunta vähän avittamaan.

  Paavo ja Harmi: Sitä kokeillaan kans! Jos ei piilotustaktiika pure.

  Musta ja Harmaa: No, kesällä lipsahti ku se heinä on niin hyvää. Mut hei, tän kans oltiin sit niinku kissat. Ei syöty.

  Nunt: Oi, sepäs olis ihanaa. Kerran ollaan saatu palat pekonia ja hyvää oli. Mamma ei antanut enempää vaik oltais haluttu. Puhu jotain suolasta.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää viljelys! Ja eihän sitä kerralla koko puskaa laidunnetakaan, vaan nautiskellaan korsi tai pari silloin tällöin (mieluusti salamavalojen välkkeessä!) :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.