perjantai 19. marraskuuta 2010

Alkupalat

Katkarapuperjantai

Mamma päätti tehdä töistä tultuaan itselleen tonnikalamössöä (1 purkki tonnikalaa, 1 pieni punasipuli, majoneesia maun mukaan = loistavaa leivällä) nälkä kun oli. Alkupaloiksi tonnikalapurkin vesi kelpasi mainiosti.


Pääruoka oli kuitenkin se huipentuma. Jälleen kerran ja aina uudelleen. Ihanaa kun on perjantai!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa! Minäkin pidän tuosta. Tai oikeastaan teen sellaista variaatiota, jossa tonnikala-majoneesimössöön laitetaan säilykemaissia. Tosi hyvä täytetyn patongin täyte retkelle, kun se pysyy jotenkin kasassa. Ja varmaan, joo, tonnikala ja kissat.. tiedän erään raidallinen pörröisen herran joka ihan villiintyisi tuosta liemestä.
  Mikä muuten oli se pääruoka?

  VastaaPoista
 2. Likoilla pääruokana perjantain totuttuun tyyliin katkarapuja ja Mammalle ei pääruokaa tarjottu. Sen sijaan tuli pari lasia punaviiniä.

  Mielenkiintoista - hmm maissia! Täytyykin kokeilla variaatiota säilykemaissin kanssa. Saattaapa olla aika hyvää sekin! Ehkä sun täytyis kokeilla punasipulin kanssa niin raitapöksykin sais :)

  VastaaPoista
 3. Nam nam, mitkä perjantaieväät niin kissoilla kuin ihmiselläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Maissi on vähän makeaa ja se vaatii minun mielestä pippuria vastapainoksi mössöön. Perjantain illallisesi kuulostaa kummallisen samanlaiselta kuin minunkin :-D
  Ostan Ransulle aina niitä kissan tonnikalaruokia, en uskalla antaa ihmisten kun niissä on ehkä suolaa - tosin en ole tutkinut. Leikattujen poikien kanssa pitää tuon suolan kanssa olla tarkkana. Ja katkarapujen. Ystäväni nyt jo edesmennyt Hessu-kissa sai virtsakiviä ja se on tuskallista pojan elämää se.

  VastaaPoista
 5. Ella: Hyvää oli! Nam.

  Saila: Pippuria siis mukaan kun kokeilen. Yleensä täälläkin tarjoillaan vain kissan tonnikalaa kissoille, ja katkarapuja vain perjantaisin. Olen joskus lukenut, että kerran viikossa voisi antaa. Tätä tietoa tarjoili aikanaan Kissafani lehti. Onneksi virtsaamisongelmia ei ole vielä ilmaantunut! Toivottavasti ei tulekaan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.