maanantai 1. marraskuuta 2010

Hyviä ostoksia// Hierontakeskus siirtynyt toiseen kissakotiin

tai sitten ei?

Kissojen upea monikäyttöinen hierontakeskus. Kiinnostava?Kuvat kertonevat kaiken. Mainittakoon vielä lisäksi, että hierontakeskuksessa näkyvät epämääräiset läiskät ovat pinnalle ripoteltua kuivattua kissanminttua. Eli edes lahjonta ei auttanut tässä kissataloudessa. Kelpaisiko jollekin? Ilmaiseksi saisi. Jos olet kiinnostunut, niin laita vinkkiä kommenteissa, että lähetät viestiä sähköpostiosoitteeseen. Hierontalaite on hankittuna Zooplussasta, hintatietoiset voivat sieltä etsiä Cat It Design Senses Massage Centeriä.

7 kommenttia:

 1. Jos ei halua kertoa julkisesti kiinnostustaan tätä joka kissakodin kaunista sisustuselementtiä kohtaan julkisesti, niin lupaan käydä katselemassa naukulankerhon sähköpostiosoitetta muutenkin! Joku kissahan voisi tästä jopa tykätä ?

  VastaaPoista
 2. Minä sain juuri alakerran ystävälliseltä tädiltä kissalelun, jonka hän on saanut joltakulta, kun ei kelvannut hänen kissalle eikä sen edellisenkään omistajan kissalle, eikä minunkaan kissat siitä välitä yhtään. Hmm. Entä jos kertoisit tytöille, että tuo on erittäin tärkeä ihmisten jalkahierontalaite johon ei saa missään nimessä koskea?

  VastaaPoista
 3. Mitä luulet? Auttaisko ;) ? Mut joku vois oikeesti tykätä, joo-o!

  VastaaPoista
 4. Ja Helmi Orvokin ja Wilma Ilonan tyylikäs ohitus........
  Kaikenlaiset kissahienoudet näin maalla jääkin tutustumatta.

  VastaaPoista
 5. Epäilenpä kuitenkin, että maalla on mukavampaa ja vain kaupunkilaiskissoille täytyy keksiä tyhjänpäiväistä hupia - siinä usein onnistumatta!

  VastaaPoista
 6. Moikka! Olin ajatellut hankkia kissoilleni tuollaisen jouluksi, joten jos sulla pyörii edelleen tuollainen turhaan nurkissa, tulen mielelläni hakemaan sen pois. :)

  kaepaelae(ät)suomi24.fi

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.