sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Jouluvalmisteluja

Sydämiä ja paketteja

Vaikka tämä sunnuntai onkin ollut erityisen laiska (Kiitos vain hyvistä juhlista Ystäväni!), niin jouluvalmistelut jatkuvat. Jostain syystä olen saanut päähäni väännellä rautalangasta nimiä paketteihin.


Toisiin paketteihin sen sijaan menevät SekäEttän kierrätyssydämet. On se sähkökaapeli sitten niin kaunista!Muuten täällä vain pötkötellään, hyristään ja haaveillaan lämpimämmistä ulkoilukeleistä!

5 kommenttia:

 1. Näyttää mainiolta! Itse vääntelin viimevuonna "piikkilankaa" lahjanarun korvikkeeksi muutamiin miehisille miehille meneviin paketteihin. Upposi hyvin niin aaltopahvipaketteihin kuin sorminahkoihinkin.. Olin onneksi myös itse joulupukkina, joten en saanut syytettä pukin käsien rei'ittämisestä :D

  VastaaPoista
 2. Piikkilankaa !!! :-D Eikös kukaan lahjansaaja loukkaantunut? Tuossa alimmassa kuvassa on ihanan leppoisa sunnuntaitunnelma. Jaa että Naukulan Mamma jo nyt tekee lahjapaketteja? Hyvä idea, jos lahjoja on jo hankittuina, ettei tule sitä jouluaaton stressipakkaamoa mikä minulla on aina silloin käynnissä, samalla kun joka suunnalta lappaa vaatimuksia tehdä sitä tai tätä muuta.

  VastaaPoista
 3. Ella: Oho. Noin hurjaksi en sentään ryhtynyt :) ! Hyvä idea!

  Saila: Naukulassa halutaan hoitaa asiat rauhassa ja pyrkimys siihen on niin kova, että joululahjojakin ryhdytään hankkimaan ajoissa. Pikku hiljaa hyvä tulee ja viime metreillä silti paniikki!

  VastaaPoista
 4. Piikkilangalla köytetyissä paketeissa oli lahjana mm. chilikastiketta, ja lahjansaajat olivat onneksi joko riittävän varovaisia tai paksunahkaisia eivätkä siten satuttaneet itsejään :)

  VastaaPoista
 5. Ella: Loistava idea kaikkinensa! Täytyy pitää mielessä vastaisuuden varalle :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.