tiistai 2. marraskuuta 2010

Nolona

Vessajuttuja

Naukulassa siivotaan kissojen vessaa usein ja hartaasti. Siitä huolimatta vahinkoja sattuu. Eilenkin sattui. Kun Mamma tuli kotiin, tuli päiväunia viettäneille kissoille kova hätä. Pissahätä ja kakkahätä. Ensi kävi toinen ja sitten toinen. Jälkimmäinen tosin joutui varomaan edellisen peiteltyä kasaa ja ihan kuomun laidassa asioimaan. Sitä itteänsä sitten "vähän" jäi neitokaisen villahousuihin. Mitäs sitten tehdään? No, pylly lattiaan ja etutassuilla vetämään eteenpäin. Tulos? Kakkaraita lattiassa. Syyllinen haluaa pysyä tuntemattomana ja tunnistamattomana. Kun nassu ei näy, niin kukaan ei varmaan tunnista? 

11 kommenttia:

 1. Sellaista sattuu. Etenkin, jos joutuu asioimaan jo KÄYTETYSSÄ vessassa, hyh! :D

  VastaaPoista
 2. Juu tuttua täälläkin, kun Ransulla on herkkä masu ja se on välillä löysänä. Itse asiassa Ransu ei kyllä ole nolona, vaan tulee reippaana moikkaamaan: moro, kävin paskal!
  Noh... tuleepahan lattioita pestyä, muuten en varmaan ikinä pesisi.
  Ja eihän tuollaiselle söpölle raitahännälle voi olla vihainen, eihän?

  VastaaPoista
 3. Mainion kuvan olet saanutkin napattua!

  VastaaPoista
 4. Ella: Helmi Orvokki on tasan samaa mieltä. Mamman tulisi olla paljon nopeampi näissä siivousjutuissa. Kaksi - kolme kertaa päivässä on Helmin mielestä liian vähän.

  Saila: Ei tietenkään voi olla vihainen. Sympatiat ovat kyllä aina herkkämasuisten ja nolojen kissojen puolella!

  Kirsikka: Kiitos :) !

  VastaaPoista
 5. No just, reilua meininkiä! Ensin ei pidetä huolta siivouksesta ja sitten vielä otetaan kuva päälle. Jos nyt vielä vihainen olis ollut??? ;-)

  terv. myötätuntoiset kisukaverit

  VastaaPoista
 6. Voi tuu jo pois sieltä nurkasta, sellaista sattuu kaikille kissoille! :)

  Meillä ei kyllä (kaikkia varmaan kiinnostaa) pyyhitä lattiaan, vaan juostaan paniikissa ympäriinsä ja toivotaan, että perskarvapökele irtoaisi vauhdissa. Se on ihmisistä aina yhtä kauhistuttavaa, eikä kaaosta tietenkään vähennä se, että paniikkinen ihminen alkaa juosta kakkapyllyn perässä.

  Kissanomistaminen on hyvin monitahoinen juttu :D

  VastaaPoista
 7. Viivi: Niin on heikosti asiat Naukulassa... Onneksi tästä on päästy vain parempaan suuntaan :)

  Jenni: Tuntemattomana pysytellyt kakkatehtailija on poistunut nurkasta! Häpän punakin on jo poistunut kasvoilta. Ai miten niin ei kissojen kakkajutut kiinnosta :) ? Toki näissä foorumeissa kiinnostaa :) !

  VastaaPoista
 8. Mua ainakin kakkajutut kiinnostaa! :D Sinänsä mielenkiintoista, että mua ahdistaa ja kuvottaa ihan hirvittävästi kuunnella/lukea äitien kakkavaippajuttuja (aikuisten suolentoiminnasta puhumattakaan), mutta silti mä itse voin sujuvasti käydä läpi kakan koostumuksen ja pyllypesut ihan normaalin keskustelun ohessa. Siinä yksi syy, miksi lopulta pakenin kissablogiin kissajuttujeni kanssa ;D

  Mutta kakkaralli on tosiaan tuttua meilläkin. Meillä on käytössä 3 hiekkalaatikkoa kahdella kissalla eikä meidän kissat kovin tarkkoja ole muutenkaan. Mutta kun tuo meidän Töppönen on välillä täysin keskittymiskyvytön >:/ Hirvittävä pungertaminen hiekkalaatikolla ja sitten se jo näkeekin harhan seinällä ja kakkaaminen jää kesken. Sen jälkeen tietysti ahdistutaan pyllykakasta ja rinksataan pylly maassa koko asunnon ympäri ja kakka oikein hierotaan sinne pitkän turkin sekaan :P Onneksi Töppönen ei ole kovin sotaisa kissa ja sen saa pesulle vaan suihkun alle kantamalla :D

  VastaaPoista
 9. Kitinen: Hyvä että muuallakin sattuu ja tapahtuu. Vertaistuki on hyvä asia :) !

  VastaaPoista
 10. Hihittelen täällä kakkakommenteille... Meillä peppukarvakakka tunnetaan juoksukakan nimellä - Suvia tosin ei ole vielä vaivannut mutta kylläkin entisiä hoitokissoja.

  Toisaalta en voi olla ihan varma etteikö Suvikin olisi juoksukakasta kärsinyt, mutta koira siivoa kyllä jäljet salamannopeasti... Kissat osaavat sentään hävetä, koira SYÖ :D

  VastaaPoista
 11. Oho. Jos tääl olis ollu joku kisa, niin sä olisit kyl Nunt voittanut :D

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.