sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Nukkumajärjestelyistä

Ei suositella allergialääkäreille

Naukulan Mammallahan on siis todettuna kissa-allergia ja kun ihmismieli on sellainen kun se on, pystyy senkin asian kanssa elämään. Itseasiassa oikein hyvin. Sitten jos se allergia joku päivä oikein pahaksi äityy, tiedän kyllä mistä pitäisi aloittaa....


12 kommenttia:

 1. Mä ja mun kaveri ollaan kohta allergisii tol kameral.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on kissa-allergia, mutta en aloita ainakaan tuosta nukkumispuolesta. :) Itse asiassa allergia on lieventynyt huomattavasti karvaisten kanssa kiehnätessä, eikä enää tule oireita vieraistakaan kissoista. Suosittelen siedätyshoitoa, päivin öin. Ihania kuvia muuten, tekisi mieli heti sukeltaa Naukulan tyttöjen keskelle!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kohtalotoveri Jenni: Siis onhan elämässä muitakin asioita, mitä pitäisi tehdä. Epäilenpä, ettei Naukulassakaan tästä koskaan haluta luopua. Helmi kyllä ajoittain helpottaa asiaa, ja siirtyy sängyn oikealla puolella olevaan kissanpesään! Aivan oikein, Naukulassa on yksi kissanpesä joka kelpaa. Tosin vain Helmille :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni on allergiatestein todettuna koira-allergia, joka pienenä murskasi toiveeni omasta koirasta. Yhdestäkään koirasta en ole saanut mitään oireita, vaikka olen niiden kanssa aina kyöhnännyt ja myöhemmin sellainen on vanhemmillanikin ollut, vaikka asuin vielä kotona.

  Naapurin tyttöjen lemmikkirotista sen sijaan sain käsivarteni paukamille ja nenäni vuotavaksi. Yllättävästi olen saanut vähäisiä iho-oireita myös vieraista kissanpennuista. Aikuisista kissoista en koskaan, enkä myöskään omista kissoistani pentuna... Että ota siinä nyt sitten selvää yliherkkyyksistä :D Pärjäilemisiä Naukulaankin allergioista huolimatta :)

  VastaaPoista
 5. Ella: Unna ei siis koskaan saa kaverikseen rottaa! Ehkä hyvä niin :) Viihtyisää sunnuntaita ja hyviä käsityöhetkiä!

  VastaaPoista
 6. oi miten houkutteleva peti! Helmi nojailee ihanasti tyynyyn <3 Samalla tavalla tekee Musti, pää tyynyllä ainakin joskus. On se kivaa ettei ole seurasta puutetta yölläkään.

  VastaaPoista
 7. Ei ole puutetta, ei :) ! Välillä Wilma tulee jopa hakemaan rapsutuksia yöllä ;)

  VastaaPoista
 8. Ei me vaan nukuta uskalleta nukkua sängyssä! Mutta täällä onkin pienempi sänky...

  VastaaPoista
 9. Allerginen palvelija on täälläkin... Kummasti sitä siedättyy...

  VastaaPoista
 10. Killi ja Priku: Tähän puuhaan tarvitaankin isoa sänkyä, muutenhan Mamma ei mahtuisi lainkaan ;) !

  Viivi: Kappas! Tsemppiä siis myös sinne!

  VastaaPoista
 11. Ihanat nukkumajärjestelyt! Olispa mullakin tuollein unikaveri kumpaankin kainaloon :) Meillä kissat nukkuu vaan toistensa kanssa ja joskus vahingossa se tapahtuu ihmisen vieressä :P

  Mutta tuohan tosiaan on siedätystä parhaimmillaan :) Yleensä ihmiset on niin herkkiä allergioidensa kanssa, että pelätään vähän kaikkea, vaikka ei juuri oireitakaan saisi. Ihailen kaikkia, jotka uskaltaa olla kissojen kanssa ja omiakin hankkia oikeasta allergiasta huolimatta. Ehkä joillain ihmisillä se kissankaipuu on vaan niin suuri, että kissat on oireista kärsimisenkin arvoisia? :)

  Niin ja haaste huomattu ja muistetaan ;)

  VastaaPoista
 12. Juu, siis mammahan siirtyy sohvalle nukkumaan, jos allergia pahenee *nyökyttelee ymmärtävästi*

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.