torstai 11. marraskuuta 2010

Reagointi ja reagointi

Putkimies Naukulassa

Tänä aamuna Naukulassa vieraili Putkimies tutkimassa suhisevaa vessaa. Mamma reagoi hyvin ja päästi tilaamansa Putkimiehen sisään. Wilma pakeni vatsa maata viistäen piiloon ja Helmi meni ruokakupille, kuten aina vieraiden saapuessa. Mistäs sitä niistä koskaan tietää? Joku voisi vaikka syödä kissan ruuat? Wilma löytyi sittemmin levyksi heittäytyneenä päiväpeiton alta. Kuinka niin pullukka kissa voikin olla niin matalana?

7 kommenttia:

 1. Mun oli vaan pakko paeta paikalta! Se jannu joutu irrottaa sen posliinikannen sen säiliön päältä ja tiedätte kai sen nirskunan ku posliini hankaa posliinia vasten, sellaista röpölöistä posliinia vasten. Ei kuulkaa ollut tämän likan korville sopivaa aamumusaa.

  VastaaPoista
 2. Se oli ihan kesy ja mul oli viel nälkä. Höh.

  VastaaPoista
 3. Ite kyllä menin kattomaan, kun meillä kerran kävi sellanen haalarijannu. Ihan varovasti hiivin ja kurkkasin kylppärin ovelta sitä. Oisin voinu neuvookin sitä viemärihommissa, koska oon ikään ku perehtyny tohon meiän viemäriin tuijottamalla sitä huolellisesti ja säännöllisesti. Ei se sit kysyny multa.

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 4. Wilman pyöreys on vaan hämäystä! Oikeasti se on Barbamama!

  VastaaPoista
 5. Ruokakupista kannattaa pitää tarkkaa vahtia! Säde sai kesällä ilmalämpöpumppusedän hämilleen, kun alkoi tuuppia häntä pois nousemalla vähän väliä etujaloilla nojailemaan hänen jalkaa vasten.

  VastaaPoista
 6. Unna Tuutikka: Luullaan, et sus olis kyl ollu paljo apua. Harmi ettei kysyny neuvoo.

  Saila: Juu-u. Nyt pitäis vaan tutustua näihin Barbamamoihin, ei olla täällä koskaan näitä Barbapapoja ja muita luettu. Aukko sivistyksessä :) .

  Viivi: Kuri ja järjestys se pitää olla ilmanlämpöpumppusedilläkin :) !

  VastaaPoista
 7. Barbapapat ja muut Barbat on siitä ihmeellisiä että ne voi muuttua ihan minkä muotoisiksi tahansa! Wilmakin on saattanut vain päättää olevansa "pyöreä", koska se on kiva muoto.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.