lauantai 20. marraskuuta 2010

Tänään kotona

Ihanaa puuhastelua

Ulos ei voi mennä. On kylmää ja liukasta.


Ei voi nukkuakaan, tiedä vaikka tämäkin olisi oikeasti kissanpeti.


Täytyy siis puuhastella ja auttaa Mammaa. Keittiöön talvista tunnelmaa, uusi asetelma olohuoneeseen, julisteelle uusi paikka makuuhuoneessa. 
Joulukortitkin on jo kirjoitettu ja ihana puuhastelu Naukulassa jatkuu.

5 kommenttia:

 1. Voi kauheaa. ulkona on pimeää ja kylmää. Rouva Raitahäntä on ihan oikeassa: ei sinne tod voi mennä.
  Onpas kaunis asetelma tuossa mustavalkokuvan edessä. Ja nuo vanhat ranskalaiset julisteet! Minulla on ihana "chat noir" -peltijuliste, sekin arman siskoni antama, joka on ihan Musti.
  Tuon saippuajulisteen kisu on selvästi Wilma.

  VastaaPoista
 2. Vielä ed kirjoituksesi keskustelun jatkoa: tytöillä ei kai ole sellaista virtsakivien vaaraa kuin pojilla. Leikatut pojat ja liian kapeat virtsatiet jotenkin kulkevat käsi kädessä, varsinkin, olen kuullut, jos poikakissa leikataan kovin nuorena jolloin virtsatie jää helposti kehittymättömäksi.
  Vaikka olen leikkauttanut pojat vasta 8-10-kuukautisina olen silti supervarovainen - kun olen nähnyt millaista tuskaa virtsakivet voi aiheuttaa. Niinpä en anna katkiksia IKINÄ (sori, Ransu ja Musti! mutta onneksi ette tiedä mitä menetätte) ((toivottavasti pojat eivät pääse lukemaan tätä)) ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vanha mustavalkokuva on Signe Branderin ottama ja museokaupasta ostettu. Museokaupat <3! Täältäkin löytyy Chat Noir juliste :) , tällä hetkellä tosin tauolla, niin kaunis kuin onkin.

  Ja lisäksi pieni lohdutuksen sana: ilman katkiksiakin pystyy elämään! Helmikin pystyisi, Rouva Raitahäntä tod.näk EI.

  VastaaPoista
 4. Chat Noir täälläkin! Määrää koko olohuoneen sävymaailman. Makuuhuoneen sävyihin sopisi kyllä tuo ihana Savon Le Chat... ;D

  VastaaPoista
 5. Haa! Täällähän paljastuu kissaihmisten sisustuksetkin :) !

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.