maanantai 8. marraskuuta 2010

Vastaus haasteeseen

Kiitos Saila!

Älykkäänä ihmisenä Saila on ymmärtänyt, että Mamma haluaa vastata kysymyksiin. Tässä siis vastaus haasteeseen sekä kysymyksiä ja vastauksia.

1. Miksi loit blogisi?
Päätin, että haluan opetella vähintään yhden uuden asian vuodessa. Virkkauksen jälkeen vuorossa oli blogi. Virkkaus jäi pois harrastuksista - blogin pito ei. Lisäksi halusin huijata itseni pois sohvalta :) ja olin miettinyt jonkinmoisen päiväkirjan pitoa jo pitempään ja sitä, että suomenkielen kirjallinen taitoni on kovasti ruostumaan päin; yhdyssanat, joka vai mikä : (  näitähän riittää.

2. Minkälaisia blogeja seuraat?
Lähinnä kissablogeja. Hyviä kuvia ja kauniisti soljuvaa tekstiä. Sisustusblogeja. Kirjallisuusblogeja. Siis, noh, blogeja. Mutta mieleisiäni :)

3. Lempimeikkimerkki?
Ripsiväri Lancome, muuten lähinnä Lumenea. Lumene on hyvä ja kotimainen. Tehtaanmyymälässäkin vierailtu ja itse tehtaassakin. Tehdas oli hieno, siisti ja mielenkiintoinen.

4. Lempivaatemerkki?
Ei ole.

5. Välttämätön meikkituotteesi?
Huulirasva aina. Ripsiväri arkisin.

6. Lempivärisi?
Riippuu vähän... Kukissa kaikki värit, lakanoissa valkoinen, vaatteissa musta, harmaa, tumma. Joulussa punainen. Koruissa hopea. Kissoissa KAIKKI <3!

7. Hajuvetesi?
Hugo Boss Women on suosikkini nyt.

8. Lempielokuvasi?
Niitä on paljon, mutta lähes aina mennään periaatteella "joskus on vaikeaa, sitten on seikkailuja, ja lopuksi kaikki on hyvin" Eli täältä pesee listaa: 1. Harry Potter, Monte Criston kreivi (useita leffaversioita ja pari tv-sarjaa + kirja), lähes kaikki Agatha Christien filmatisoinnit (jossa Miss Marplena Joan Hickson ja Poirotina David Suchet), yleensä suostun katsomaan vain K-15 leffoja :) Jne, jne.

9. Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi?
Japanissa. Siellä viehättää tietynlainen monimutkainen yksinkertaisuus.

10. Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse.
Miksi Helmi Orvokin toinen nimi on Orvokki? Helmin oli tarkoitus olla Naukulan iltatähti ja sai siksi Mamman toisen nimen. Mamma kun on Mamma Orvokki ;) . Saas nähdä kuinka käy?

Tähän haastan mukaan Miu!kas kissablogin , satuNaisen sisustajan, ja sitten vielä Onnin ! Osallistukaa jos huvittaa ja valitkaa lähestymistapa ihan itse :)

4 kommenttia:

 1. Ooh, ihan Mamma itse oli puikoissa vastaamassa :-) Tuo Orvokki-tieto oli mielenkiintoinen. Pitäisikö minun antaa jommallekummalle pojista toiseksi nimeksi Emilia? Musti Emilia? Hmm...

  VastaaPoista
 2. Juu. Likat vain luo kissamaisia silmäyksiä ja katsovat kuninkaallisesti päivitystä. Eivät nyt viitsineet vastailla. Oletko varma, että Musti on sun iltatähti? Toisaalta Musti Emilia Saaripalsta kyllä vaikuttaa ihan kelvolta nimeltä :)

  VastaaPoista
 3. Ai, iltatähdellekö vain saa antaa toisen nimen? Minun äidillä ja tädeillä on kaikilla toisena nimenä isoäitini toinen nimi. Ei kai Musti ole iltatähti, kun Ransu on häntä nuorempi. Ja kai sen pitäisi olla Musti Emilio, kumminkin...

  VastaaPoista
 4. Ööö, tuota. Kyllä on nyt Naukulan Mammalla logiikka pettänyt pahasti. Äitini on toiselta nimeltä Orvokki, minä - esikoinen - olen toiselta nimeltäni Orvokki ja sitten niin, Helmi on Orvokki. Eli vain Naukulan viimeisimmällä on toisena nimenä Orvokki ja Helmi oli hetken iltatähti. Sittemmin on ehkä mieli muuttunut siinäkin. Ainakin kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään :)

  Mitä sitten tulee Mustin toiseen nimeen, niin enemmän keskustelua varmasti herättäisi kuitenkin Musti Emilia :) ? Ransu tosin voisi alkaa toista kiusaamaan, joten siksi taas Emilio puoltaisi paikkaansa.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.