lauantai 22. tammikuuta 2011

20 vuotta

ja yksi päivä

Mammalla oli eilen merkkipäivä. Itsekään ei sitä kyllä uskoisi, mutta saman työnantajan palveluksessa olen ollut 21.1.1991 lähtien. Kuinka se on mahdollista, ihmettelenpä vaan.  

Mitä merkkipäivä tiesi Wilmalle ja Helmille? Myöhästyneen katkaraputarjoilun. Ai, ai, vasta kymmeneltä illalla tuli perjantairuokaa. Onneksi käsittämättömän myöhästymisen korvasi mukana tullut kukkakimppu. Nam, nam.10 kommenttia:

 1. Onnea, ja on se uskomatonta näinä aikoina! Siis ansaitsee vielä toisenkin onnittelun; onnea!!
  Ylimmässä kuvassa Wilman suussa onkin jo jokunen lehti <3 Rouskis, rouskis! Huomaavaista mammalta tuoda katkisten lisäksi myös salaatti!

  Minulla on muuten lemmikkikaupasta ostettu muovikatkis-kissanlelu. Se on vaaleanpunainen ja tehty muovilangasta, jonka päät on jätetty houkuttelevasti sojottamaan. Viime sunnuntaina ystäväni oli kylässä 3v tyttärensä kanssa. Sitten kotiin päästyä tyttö otti pienestä käsilaukustansa esiin... katkiksen! Se oli "vahingossa" mennyt laukkuun! No, on se minustakin mahean näköinen, ja lisäksi ihanan vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 2. Jep, puska on nyt mukavasti reitetty! Taidetta Wilman tyyliin.
  Oi, toista pientä tytärtä! Tulikohan yhtä huono omatunto kuin minulle kerran napatessani torilta mansikan alle kouluikäisenä? Torimyyjä näki tapauksen ja sanoi ystävällinen hymy huulillaan: "Kyllä näitä saa maistaa". Siihen jäi sitten huonosti alkanut ura varkaana :)!

  VastaaPoista
 3. Onnea Naukulan Mammalle! Kyllä noin soma salaattikimppu on jo kelpo hyvitys perjantaitarjoilun myöhästymisestä :) Wilma tuumii kukkasista selvästi samaa kuin lapsuutesi torimyyjä mansikoista: "Kyllä näitä saa maistaa!"

  VastaaPoista
 4. Ella: No niinpä tietenkin! Osasitpa hyvin tulkita Wilman ajatukset ja synkronisoida ne torimyyjän kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Kukkasalaatti maistuu katkarapujen lisukkeena. :)

  Onnittelut Naukulan Mammalle!

  VastaaPoista
 6. Kyllä maistui:) Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 7. Saikohan mamma kans jättiannoksen katkarapuja? Tai ehkä possunsydäntä? OOH! Koska jos haluu oikein juhlia, niin noist vissiin kannattaa aloittaa, vai mitä kamut?

  VastaaPoista
 8. Eeei. Nää oli vähä huonommat pileet ku teil :)!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut Naukulan Mammalle saavutuksesta sekä Wilmalle ja Helmille erikoistarjoiluista!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.