sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Aamuruuhka

Kaksisuuntainen liikenne

Tänä aamuna oli varsin kova trafiikki ottaen huomioon, että kumpikaan ei vahingossakaan pistä tassuaan rappusille. Rappusilla on lunta.Eilisaamuinen Hesarin lukuhetki puolestaan sujui (yllätys, yllätys) vain yhden kissan toimesta. Helmi sitten kertoikin mielipiteensä hännällään kohtalaisen tarkkaan. Mammalle vain jäi vähän epäselväksi kumpi kiusaa ja häiritsee kumpaa?

6 kommenttia:

 1. Tungosta näyttäisi tosiaan olevan ikkunalla. Kiva että on tarha minne pääsee talvellakin ulkoilemaan, jos kestää tassujen kastumisen. ;) Meillä on tarha vielä suunnitteluasteella...

  VastaaPoista
 2. Talvi-ilman nuuhkiminen on kivaa! Me joudutaan käydä vessassakin ulkona ja yleensä lenkit on parasta aikaa - tänään vaan tulee aivan mielettömän kovaa ja kylmästi... eli yöks!

  VastaaPoista
 3. Kiusaamista ja häirintää, ja vielä netissä! Aika huolestuttavaa. Minäkään en osaa kyllä tulkita, kuka tuossa kiusaa ja ketä. :D

  VastaaPoista
 4. Katariina: Ulkotarha on varsin POP. Suosittelen!

  Sulo: Me pidäteltäs ehkä koko talvi jos joutuis ulkona käymään...!

  Jenni: Niin, ehkä Helmi ei halua tuollaisia pömppömassukuvia nettiin?

  VastaaPoista
 5. Täällä on myös Helmi Orvokki, ikä 4 vee ja väri minulla on samanlainen kuin teidän edesmenneellä veikalla eli Onnilla. Mamma sanoo minua minikissaksi, olen muka pieni kun painan vain kolmisen kiloa. Ja musta tietenkin vielä hoikentaa :)
  Terveiset teille Helmi ja Wilma

  VastaaPoista
 6. Rapsutuksia 4-vuotiaalle Helmi Orvokille Naukulasta :) !

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.