maanantai 17. tammikuuta 2011

Ja vanhakin nyt nuortuu

kuin lapsi leikkimään

Tiedetään, että joululaulujen sesonki on auttamattomasti ohi - ainakin hetkeksi. Lahjat sen sijaan ovat ajankohtaisia aina. Niinpä likatkin saivat ruuanhakureissun kylkiäisinä omat kivat kissanminttulelut. Siinä ei sitten valokuvaajakaan perässä pysynyt. Tässä kuitenkin muutama eniten onnistunut otos. Naukula suosittelee, suoraan Mustista ja Mirristä!
Kuvissa ei vauhti näy ja ne missä näkyy eivät ole julkaisukelpoisia. Vai mitä sanotte tästä?

6 kommenttia:

 1. Sain vinkkiä Jenniltä, ettei blogia välttämättä pysty lukemaan jokapaikasta, joten palattiin tällaiseen yksinkertaiseen versioon! Kiitos Jenni! Jos ei pääse edelleenkään kommentoimaan tai näy kunnolla, niin olisi ihanaa jos joku lähettäsi aiheesta s-postia osoitteeseen naukulankerho(ät)gmail.com Kiitos!

  VastaaPoista
 2. No nyt näkyy hyvin ja voi kommentoidakin! Tosiaan töissä ja kännykällä näkyi hyvin (mutta kännykällä en voi kommentoida mitään blogia), kotikoneella sen sijaan välillä teksti häipyi. Vaan ei häivy enää, hyvä!

  VastaaPoista
 3. Nam-nam-nam! Neiditkin näyttävät kovasti mielistyneiltä lahjuksiin! Blogin uusi ulkoasu on sievä ja värimaailma hempeille tyttösille sopiva ;)

  VastaaPoista
 4. Tää on hyvä, simppeli blogimalli, jossa tytöt pääsevät ansaittuun pääosaan. Hyvä! Juu, tuosta vikasta kuvasta voidaan olla montaa mieltä mutta se on hyvin KUVAAVA :-D

  VastaaPoista
 5. Ella: Nuo lelut ovat hittituote vielä tänään! Se on harvinaista se.

  Saila: Juu, tää on kyl mustakin ihan hyvä malli. Oli eka joka tuli vastaan, ja edellistä väsäsin vaikka kuinka enkä kyllä oikein itse(kään) siitä pitänyt. Noita kuvaavia kuvia tuli samalla kertaa paljon ;)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.