lauantai 29. tammikuuta 2011

Kotoilua

ja korvinkuultavaa tyytyväisyyttä

Kyllä se vain niin on, että oma koti on paras. Täällä on oma sänky, oma hiekkis ja omat jutut. Likat ovat nauttineet vierailustaan ja nyt kotoilevat kehräten.


Eikä likkoja haitannut lainkaan, että Mamma sai vielä yhden kukkalähetyksen työkavereiltaan ja toi sen perjantaina kotiin.


Lauantaiaamun rauhaa häiritsi vain Mamman yllättävä into tehdä lumityöt myös pienen ulkovaraston katolta. Sinne pääsi vain kirjaston ikkunan kautta. Nyt on homma hoidettu ja rauha on palannut Naukulaan.

12 kommenttia:

 1. Kollo on samaa mieltä, viikonlopun rauhaa ei riko juuri mikään. :)

  Kollolla olisi yksi parannusehdotus: asuntojen ovissa rappuun pitäisi olla standardina kurkistusikkuna/ovisilmä kissojen ja koirien korkeudella, kun kissaa häiritsee se, että rapusta kuuluu askelia, mutta kissa ei näe kuka siellä kulkee kulloinkin. :D Kollo menee oven eteen istumaan, kuuntelemaan ja ihmettelemään.

  VastaaPoista
 2. Siinäpä tuotekehittelyn paikka ja loistava idea :)! Naukulaankin halutaan heti sellainen ulko-ovi, kunhan Kollo on hoitanut tuotekehittely valmiiksi ja ovet ovat päätyneet tuotantoon asti!

  VastaaPoista
 3. Kissahan tietää jo ennakkoon - ilman näköyhteyttä, jos joku hyvin tuttu henkilö on oven takana, mutta vieraat kulkijatkin pitäisi saada tunnistettua. :) Kuunneltavaa rapusta riittää yhden asunnon remontin takia. :D

  VastaaPoista
 4. Juuri niin, ja siitä ikkunasta voisi sitten vähän suhahdella niille jotka häiritsevät rapussa !

  VastaaPoista
 5. Voi noita köllömasuja <3 ! Oma koti kaikkein paras, ja oma Mamma tietysti. Varsinkin, kun se tuo katkarapujen lisäksi salaatin. Siis katkarapucocktail, eikös se ole suunnilleen tuommoinen? Miltäköhän neilikat maistuvat?
  Tuo ovisilmäkeskustelu on varsin hyvä :-D Minuakin ihmetyttää, mistä kissat tietävät että olen tulossa, kun usein ne naukuvat jo kun olen vasta kiipeämässä rappuja ylös. Tutut askeleet?

  VastaaPoista
 6. Neilikat taisivat jäädä maistamatta, mutta nuo vihreät pitkät suikaleet maistuivat mainiosti :) ! Varsin hyvä idea Sirpalla ja Kollolla, eikös :) ? Toivottavasti olet jo paranemaan päin niin saavat kissatkin kuunnella tuttuja askelia !

  VastaaPoista
 7. Ovatpa Mamman työkaverit erinomaisen kissaystävällistä väkeä, kun toimittavat Likoille noin kaunista salaattia! Wilmasta ja Helmistä suorastaan huokuu tyytyväisyys :)

  Ps. Lienee sanomattakin selvää, että meillekin halutaan tuollainen Kollon suunnittelema ovi. Ennakkotilaus? ;D

  VastaaPoista
 8. Olivat tyytyväisiä :) Harmi, että kukkalähetykset taisivat sitten loppua tähän. Täytyy varmaan Mamman itsensä kunnostautua, ja nyt ovat popcornin siemenetkin ostettuina. Sitten vain multaa, ja taas on Naukulassa juhlat :)

  VastaaPoista
 9. Vaadimme porukalla kurkistusikkunallisia ovia. Ihmisten ovisilmä on liian pieni ja liian korkealla. Miau! Kollo

  VastaaPoista
 10. Hih, mitä pötköttelykuvia, vain kisut osaavat tuon noin täysillä!

  VastaaPoista
 11. JEE! Oma koti on paras paikka, nauttikaa! Kuvista päätellen nautittekin - meikä otti heti mallia ja köpsähti selälleen. Viikonloput rokkaa!

  VastaaPoista
 12. Sirpa ja Kollo: Näin on! Ne ovet tuotantoon ja heti!

  Viivi: Kyllä, masut ja ketarat vaan kattoa kohden :)

  Sulo: Me ollaan teidän kaikkien puolesta niin kovin iloisia! Onnellinen loppu :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.