tiistai 25. tammikuuta 2011

Mielikuvaharjoittelua

Erossa

Likat ovat nyt siis Mummolassa Porvoossa hoidossa ja paossa seinänaapureiden kylppäriremonttien aiheuttamaa suurta melua. Luonnollisesti Mammalla on ikävä, eikä auta kuin tehdä mielikuvaharjoituksia vanhojen kuvien turvin siitä mitä siellä tälläkin hetkellä tehdään.

Onko vuorossa päikkärit?


Joko Helmi on tutkinut päivän ruokaostokset?


Tarjoaako lintutv hyvää ohjelmaa?

6 kommenttia:

 1. Voi voi! Voin vain kuvitella - kirjaimellisesti vain kuvitella, sillä en ole ollut juurikaan Cisusta ja Totosta erossa. MIes on, mutta reissulla se menee kuulemma ok. Sen sijaan silloin, kun olen ollut mökillä kissojen kanssa, ja hän vain kotona, hän kuulemma sekä ihmettelee koko ajan hiljaisuutta että muka kuulee kissojen ääniä milloin mistäkin puolen kotia. Varsinaista mielikuvaharjoittelua. :)

  Kauanko likat ovat evakossa? (Kirjoitin ensin evakissa = evakossa oleva kissa?) Toivottavasti eivät kauan ja onneksi heillä on hyvä hoitopaikka.

  VastaaPoista
 2. Voi, otan osaa! Ihania kuvia olet löytänytkin. Päikkärikuvassa on kissojen välissä juuri sen kokoinen kolo, johon voisi itse kellahtaa ja rapsutella samalla vähän tuota Helmin pehmomasua <3
  Lintuteeveessä on mahtava kesä!

  VastaaPoista
 3. Oi, toivottavasti pian yhdistytte jälleen! Ei ole ihme, että noita hurmaavia söpöttäriä tulee nopeasti ikävä <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! :) Onneksi likat palaavat varmasti pian Mummolasta.

  Meidänkin talossa on remppa käynnissä, mutta ei ihan naapuriasunnossa. :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään olla mummon ja papan luona. Siellä saa aina ryynäriä. Tytöt tykkää varmasti, vaikka mutsia surettaakin. Ja kotiin on ihana palata rauhan laskeuduttua.

  VastaaPoista
 6. Jenni: Evakissat :) palaavat huomenna kotiin! Koska minäkään en pystynyt olemaan yksin kotona, järjestin itselleni työmatkan! Nyt olen yksin kotona ja autiota on.

  Saila: Tekee jopa vähän kipeää katsoa noita kesäkuvia ja odotella....Kissoja kotiin ja kesää!

  Ella: Huomenna, huomenna. Mummolassa vähän jo ryhdyttiin ehdottelemaan josko pitenpään olisivat, mutta tämä Mamma ei heltynyt!

  Sirpa ja Kollo: Toivottavasti remppa pysyykin kauempana...

  Sulo: Nämä likat ei taida ryynäristä perustaa, mutta sehän on vain hyvä asia. Silloin sinulle riittää enemmän ryynäreitä tässä maailmassa :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.