sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mustavalkoinen maailma

Mummolaan

Tämä Mamma haluaisi jo värit takaisin tähän maailmaan! Mustavalkoiset valokuvat ovat yleensä vallan ihania, mutta nyt tuntuu että asuisi sellaisessa. Ulkona ei värejä juuri näe.Likat saavat väriä elämäänsä matkustamalla tänään Mummolaan. En henno pitää likkoja kotimiehinä, kun naapureiden kylppäreissä alkaa lattioiden piikkaus. Toivottavasti työ on ohi pian ja saan taas hakea likat kotiin! Ikävä on jo nyt vaikka kotosalla kaikki vielä olemmekin. Ei taida Mammankaan silmään uni tulla kun yksin joutuu nukkumaan...

Wilmakin havahtui kuljetuskoppeihin ja vatsa lattiaa viistäen viiletti keittiöön. Juuri siihen paikkaan missä kiinniotto yleensä tapahtuu. Nyt sitten viimeistään tietävät likatkin tämän päivän ohjelman.

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä Mammalle ja likoille ja toivottavasti remppa sujuu ripeästi! :)

  VastaaPoista
 2. Voi! Mutta mieluummin likat mummolaan kuin työn ryskeeseen. Tuntuu varmasti mammalla tyhjältä kotona!

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: Kiitos! Toivottavasti remppa todellakin sujuu ripeästi ja molemmat seinänaapurit remontoidaan samanaikaisesti.

  Kirsikka: Juuri näin, ei voi pitää kotona. Mummola on kyllä Wilman ja Helmin mielestä ihan hyvä paikka muuten, mutta sinne joutuu matkustamaan autolla. Se ei ole kivaa!

  VastaaPoista
 4. Hui! Toivottavasti Mammaan ei kohdisteta mykkäkoulua, vaikka hän pakottaakin kissat autoilemaan!

  VastaaPoista
 5. Jenni: Epäilenpä, että mykkäkoulua pidetään huomenna kun on kotiutumisen aika ja sitä säestetään niskojen nakkelulla.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.