maanantai 10. tammikuuta 2011

Neljää vajaa ja Eetulle koti

10.000 täynnä!

Oho. Tähän olis vissiin pitänyt keksiä jotain kivaa? Arvonta? Extra annos katkarapuja? Ideoita? Mamma laittaa mietintämyssyn päähän ja palaa mahdollisesti idean kanssa kehiin myöhemmin.

Likat näyttävät mallia miten parhaat ideat tulevat. Nukkumalla tietenkin. Heitä pois työ ja puuha (eli jätä lelu rauhaan) ja anna ajatusten tulla.

Nyt ei ehdi muuta kertoa, kun yritetään löytää Eetulle koti.


Jos olet/olit 10.000s, laita kommentti tai sähköposti siltä varalta, että keksisin jotain järisyttävän ihanaa :) ! Statcounter löytyy hieman alempaa blogista.

8 kommenttia:

 1. Heh, meni ihan himpulla ohi, mun kohdalla se näyttää 10 001! Ekstrakatkisannos kuulostaa mainiolta, plus ekstrapunaviinilasi Naukulan Mammalle. Voimme lukijat täällä sitten kohotella omia maljoja :-) (Esim. mulla just nyt espressokuppi - kippis!).
  Joo, Eetulle koti! Kannatetaan! Mutta mistä???

  VastaaPoista
 2. Kippis vaan! Täällä menossa kyllä vain vesi. Hyvää sekin! Sanopas kuule se. Eetulle kyllä yritetään nyt löytää koti.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, laitoin minäkin Eetu-maininnan blogiini.

  VastaaPoista
 4. KIITOS teille Saila ja Naukulan Mamma - tuotte auringonsäteitä välittämisellänne meidän ankeaan tilanteeseen! Meilläkin toivo heräsi, että Eetulle löytyisi koti (yhdistyksestä ei olla kovin aktiivisia meidän suuntaan).

  Olkoon meidän onnettomuus muistutus muille, että aina hyväntahtoisuuden mukaan ei kannattaisi heti toimia, vaan pohtia ensin pahimmat skenaariot ja miettiä vielä kerran, kannattaako.

  Yritän nyt ajatella positiivisesti, etä Kallen silmä ja näkö säilyisivät, eikä traumoja jäisi. Ja Eetullahan on meillä ollut oikein mukavat oltavat ja vaikka me emme voi sitä pitää, on sen seuraava koti varmasti vielä parempi.

  VastaaPoista
 5. Katkarapuja exra-annos! Neidit blogitähdet ovat sen ansainneet :)

  Minulla ei muuten näy koko laskuri, vain teksti "LASKURI 23.3.2009 ALKAEN:" Mainostenesto-ohjelmalla lienee koodinsa pelissä...

  Tsemppiä Sulon & Kallen jengille, toivottavasti Eetu löytää rauhaisan ja mukavan kodin :)

  VastaaPoista
 6. Sulon ja Kallen mutsi: Hyvä, jos yritykset ilahduttavat! Vielä ei vaan ole tullut tulosta, mutta toivottavasti joku pian kotiuttaa Eetun ja kaikki saavat rauhan!

  Ella: Ai että sellainenkin esto on :) ? Jos kävit vasta Sailan kommentin jälkeen, niin et ollut se onnekas sinäkään!

  VastaaPoista
 7. Likat hei, käykääpä uusiks arvamassa lankoja! Kun kaikissa langoissa ei oo mukana metrimäärää, ni tarttis saaha niitä kiloja :)

  Nii ja onnee mahtavasta kävijämäärästä, katkarapujen paikka!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut hienoista kävijäluvuista! Ja todellakin paljon katkarapuja ihastuttaville tytöille, jotka kävijöitä blogille keräävät! ♥

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.