sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Sisustamista

Ruokapöytä

Sanomattakin lienee selvä, että ruokapöydällä on Naukulassa suuri merkitys.

Sillä säilytetään vesikippoa, joskus sillä on pöytäliina ja siinä luetaan Hesaria. Lisäksi se kelpaa satunnaisesti myös kynsienhoitoon. Tämän puuhan aloitti jo edesmennyt Onni-kissa, ja Helmi jatkaa. Täytyyhän ruokapöytä hyödyntää kaikin mahdollisin keinoin.


Ruokapöydän vieressä näkyy lähes käyttämätön kynsienhoitoväline. Toistaiseksi se on kelvannut vain Wilman makuualustaksi.

8 kommenttia:

 1. Kai kissa sen näkee, mikä on tukevampi - pöytä! Sen jalka onkin muuten aika tehokkaasti patinoitu :-D Pöytä ei kaadu niskaan kun käy pedikyyrissä. Vaikka, minulla on yksi paksu ajopuulauta kaupunkieteisessä, se ei ole mitenkiin kiinni, nojaa vain seinän kulmaan ja heiluukin vähän, mutta se on silti aika suosittu. Siis yhtä suosittu kuin kaikki muutkin seinän ulokkeet, kaapin kulmat ja isoisäni vanha matka-arkku.
  Tuo raapimisasento on vaan niin söpö <3 Vaikea vastustaa selän silittämistä, kun tuo alaselkä on niin somasti pallona <3 Ihan niin kuin jossain postauksessa taannoin viittasit Kamut-sarjiksen rajuun pussaus-hellyyskohtaukseen: kissat joutuvat kyllä kestämään sen kauneutensa ja söpöytensä tähden! Ja varsin usein, kun ne ovat keskittyneitä johonkin TÄRKEÄÄN, niin silloin mamma kaappaa syliin ja alkaa leperrellä. Hyyh!

  VastaaPoista
 2. Upea kynsienteroituspuu! :) Pöydästä on moneen käyttöön ja pöydän jalka on tarpeeksi korkea kissan venytellä. Toinen voi antaa ohjeita pöydän päältä. :D

  VastaaPoista
 3. Siis upea kynsienteroituspuu tuo pöydän jalka. Nätti on kyllä se varsinainenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Saila: Juu-u. Kyllä ne vaan tietävät mikä on paras kynsienhoitoväline. Täällä tuo on kyllä ainoa huonekalu jota käytetään siihen puuhaan, sitäkin vain silloin jos kaveri sattuu olemaan hyvin hollilla pöydänkulmalla. Pussaus- ja hellyyskohtauksilta eivät välty Naukulan likatkaan :) vaikka välillä niiden ilme kyllä kertoisi "Juu, kuule. Kyl me tiietään, et ollaan söpöimmät täs huushollis. Yritä ny vaan hillitä ittes!"

  Sirpa ja Kollo: Nätti on se toinen, mutta niin out!

  VastaaPoista
 5. Hih - aikas hauska! Jos teroitusnarut nostais yläreunaan, niin varmaankin pöydänjalan alareunakin kelpais, tosin asento ei enää ole yhtään ergonominen.

  VastaaPoista
 6. Viivi: Jep. Ajattelin kerran paketoivani koko jalan, mutta sitten loppui naru kesken. Ajattelin sit että nythän se oikeastaan on kissatalouteen kuuluva pöytä :)

  VastaaPoista
 7. Hih! Mä rrrrrakastan mun raapimahökkeliä, en oo tajunnut että huonekaluihinkin vois terotella. Jummmi! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että vanhat neiditkin voivat jotain uutta tuollaiselle nuorelle miehelle opettaa :) !

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.