sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vesisade

Kevättä ilmassa?

Tiedetään, tiedetään. Nyt on vasta tammikuu, eikä talvi vielä tähän loppunut. Kovin keväiseltä kuitenkin tuntuu tämä vesisade ja veden tippuminen räystäiltä. Ilmeisesti tulevalla viikolla saadaan kulkea kumisaappaat jalassa.

Likkoja tämä ei juuri tällä hetkellä hetkauta ja Naukulassa näyttääkin enemmän tai vähemman tältä juuri nyt:Mitenkäs sitä sanontaankaan? Lapset ovat kauniita silloin kuin nukkuvat? No, ovat muulloinkin ja aika usein täälläkin käy samalla tavalla kuin eilisen Hesarin Kamut-sarjakuva kertoi. Kamut on paras!

4 kommenttia:

 1. Oi, lutuiset Naukulan likat <3 Kissat ovat kiistattoman suloisia niin unessa kuin valveillakin :) Lapsista en mene sanomaan.

  VastaaPoista
 2. Ja meillä tulee lisää lunta!!
  Samanmoisissa tunnelmissa meidänkin karvaiset ovat, nukkumapaikka valitaan aina lämpötilan mukaan; lattialla - uuninpäällä - sängyllä - lattialla...
  Ihanat unikuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Ella: Niin ovat kissat suloisia :)

  Kirsikka: Vesisade on täälläkin nyt loppunut, ja lumi tuntuu hupenevan huimasti. Jos tällaista keliä pitää viikon, niin tulee kyllä tosi keväinen olo, vaikka tammikuussa vasta ollaankin. Pitäis nyt vähän rauhoittua täällä....

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, miten ihania tyttöjä - vaikka meitsille onkin kehittynyt jonkinmoinen kattikammo viime päivinä. Mutsillemme tuli kuitenkin tosi hyvä mieli teidän blogia lukiessa ja varsinkin esittelyistä. Meitsikin diggaa katkaravuista ihan kybällä!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.