perjantai 8. huhtikuuta 2011

Huolestuttavia uutisia

Kissanruokaa

Nyt ovat Naukulan likat ihmeissään, pöyristyneitä ja huolissaan. Mamma syö kissanruokaa ja vielä jalostamattomana! Viljely voi huonosti, uusi ei ole vielä valmistunut ja mitä tekee mamma?


"Pöyristyttävää. Tos se soffal on ja vetää meijän ruokaa."

7 kommenttia:

 1. Tilanne on äärimmäisen vakava! Ei kai huoltojoukot tehneet katkarapusalaattia tai -pitsaa ja syöneet sitäkin niin että napa paukkuu? Draaman ainekset ovat kasassa jos näin on käynyt!!!

  VastaaPoista
 2. Niin hullunrohkea ei tämä mamma sentään uskaltanut olla! Ravut menivät oikeisiin, ja niihin parempiin, suihin!

  VastaaPoista
 3. Mamma!!!! NYT kyllä. Nyt on asiaa eläin (ja ehkä myös ihmis-)suojeluviranomaisille. Kissanruokaa perjantaisapuskana! Onneksi tytöt sentään saivat k-annokset.

  VastaaPoista
 4. Eipä auta muu kuin tehdä katumusharjoituksia koko viikonlopun :) !

  VastaaPoista
 5. Meidän kissat lähettävät myötätuntoiset terveiset ja neuvovat siirtymään teilläkin kissa- ja koiraverotukseen. Meidän huushollissa se tarkoittaa sitä, että jokaisesta ruoka-annoksesta kuuluu ensimmäisenä paikalle ehtivälle . osingolle pykivälle kissalle tai koiralle tietty prosentti, jonka karvakorva voi itse päättää. Popcorneista meilläkin menee kissavero..

  VastaaPoista
 6. Onneksi Wilma ja Helmi saivat katkarapunsa, kun mammallakin on tuollaista herkkua kipossaan. :)

  VastaaPoista
 7. Millan: Tämäpä onkin ihan uusi ajatus! Kissavero...Hmmmm...

  Sirpa ja Kollo: Juu. Sellaista ei edes uskaltanut kokeilla, että katkaravut olisivat unohtuneet kun mamma vetää popcornia.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.