maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kuin yö

ja päivä

Eipä olisi uskonut ennusteista huolimatta eilisen ja tämän päivän eroa. Vaikkei tämä muotiblogi olekaan, sanon silti, että huomenna pukeudun pikkasen lämpimämmin. Merellinen tuuli yhdistettynä kovaan sateeseen sai haikailemaan toppatakkia. Ja sukkia. Ja täyspitkiä housuja.


Sisälämpötilakin on laskenut tuosta 27,5 asteesta 26,3 asteeseen. Jippii. Ulkolämpötila hitusen enemmän. Sääasema on joululahja veljeltä. En tuollaista tiennyt tarvitsevanikaan, ja nyt seuraan sitä päivittäin.

Ulkona kukkii kurjenmiekka, sisällä kukat ovat kuivuneet vaasiin. Kivalta näyttää silti. Ainakin minun mielestäni. Taidanpa ottaa veden kokonaan pois.
Viikon köllöttelyn jälkeen Naukulassa on meneillään ralli. Siinä on kaksi osallistujaa ja lujaa mennään.

8 kommenttia:

 1. Naukulan ralli kuulostaa hyvältä! Viileämmällä kelillä jaksaa paremmin kirmatakin, kun kone ei ylikuumene kiihdytyksissä :D

  VastaaPoista
 2. Tänään on jaksanut kirmata ;) Nyt ralli on jo loppu, eikä voittajaa selvinnyt. Taidetaan ottaa huomenna uusiksi.

  VastaaPoista
 3. Viileämpi sää on aktivoinut Kolloakin. :)

  Sääasema on varmasti kätevä!

  VastaaPoista
 4. Tänään meinasi kyllä vilu tulla tuolla ulkona, ei uskoisi että ollaan samassa maassa kuin viikonloppuna...

  VastaaPoista
 5. Samat fiilikset oli eilen ilmojen suhteen. Jouduin lisäksi perjantaina muuttamaan työpaikallani lämpimästä työhuoneestani remontin tieltä väliaikaisesti hyvin ilmastoituun luokkatilaan, joka kesän ajan toimii "avokonttorina". Oli tosi kylmä ja tänään osasin pukeutua lämpimästi. Ja vaikka olisi ulkona lämminkin, täällä sisällä ei tarkene olla hellevaatteissa. Teidän likatkin on ilmeisesti virkistyneet, kun ilmat kylmenivät ja Naukulassa on köllöttelyn jälkeen vipinää.

  VastaaPoista
 6. Niitä ralleja on vissiin ollut liikkeellä? Sattumalta meidän valtakunnassa on kanssa ollut rallit käynnissä, ja osallistujia kaksi kappaletta. Kovaa on niin ikään menty ;)

  VastaaPoista
 7. Ja kas, meilläkin on harrastettu sadepäivän rallia. Tai etenkin sadeyön rallia. On treenattu kolinajuoksua portaissa sekä ihmisten päällä temmeltämistä. Vaikka aurinkoläikät on ihania, on viileämmässäkin säässä puolensa, tuumivat koratialaiset ralliharrastajat.

  VastaaPoista
 8. Sirpa ja Kollo: On se. Varsinkin talviaamuisin kun ei oikein tavallista mittaria pimeässä näe.

  Katariina: Oli kyllä ihan käsittämättömän nopea muutos ja vielä ilman sitä luvattua ukkosrintamaa.

  Paula: Meilläkin on toimisto muuttanut ja nykyisessä on varsin tehokas ilmastointi. Eli liian kylmä. Täällä ollaan kyllä selkeästi virkeämpiä.

  H & F & F: Siis samoja harrastuksia!

  Jenni: Onneksi Naukulan rallitiimi pääsääntöisesti nukkuu öisin! (Paitsi nyt sitten ehkä ensi yönä kun tämä tuli kirjoitettua...)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.