keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Vihjepalkkio!

Uskomattomia yhteensattumia

Tämähän ei nyt voi olla tottakaan! Eilen tunnustin olevani Mahjong-koukussa, postauksen kuvat olivat mitä olivat ja tänään posti tuo minulle aiheeseen sopivan hiirimaton! Eikä mitä tahansa hiirimattoa tuonutkaan, vaan B.Virtanen -hiirimaton. Maaliskuussahan kirjoitin hänen kissasarjakuvakirjastansa.
Kiitos Saaripalstan Sailalle ja Pojille mainiosta yllätyksestä! Kyllä nyt voi taas pelata Mahjongia ja pasianssiakin :) Vihjepalkkio tämä on selkeästi siksi, että Sailan Paraisten saaristoreitti vie B.Virtanen -tehtaanmyymälän ohi. Nyt siellä on siis vierailtukin!  Kaunis kiitos!

Vertaa siis eilista kuvaa Onnista ja uutta hiirimattoa! Uskomaton yhteensattuma!

7 kommenttia:

 1. No johan on! Mahjong! :-D Pakko myöntää, etten tiennyt tuosta edellisestä postauksesta mitään. Merkillistä. Pitäisköhän huolestua? Kusti on ollut tosi nopea, kun matto lähti saaren rannasta eilen aamulla kello 7. Kyseessä lienee lentävä matto!?

  VastaaPoista
 2. On se vaan käsittämätöntä, että kun laitan tietokonekuvan blogiin, niin seuraavana päivänä posti tuo hiirimaton jossa kissa myös tietokoneen päällä.

  VastaaPoista
 3. Hih - hauskat sattumat! Molempiin postauksiin liittyen, meilläkin on kateilla selvästi ikävä vanhoja kunnon putkitelkkareita ja isoja tietokoneruutuja! Littanoiden myötä monta loistavaa uni- ja lämmittelypaikkaa on hävinnyt!

  VastaaPoista
 4. Lentävä lahjamatto! Jopas on - suorastaan oikea juhannustaika. :D

  Asiasta toiseen: luitko jo David Dosan Hoivakodin kissa Oscarin? Minä luin ja petyin, en tarinaan mutta kerrontaan.

  VastaaPoista
 5. Oho, olipas hauskoja yhteensattumia ja yllätyksiä. Hyvää juhannusta myös... kröhöm... Wilma Ilonalle ja Helmi Orvokille.

  VastaaPoista
 6. Viivi: Ne olivat hyviä vanhoja aikoja ne! Isot telkkarit ja näytöt :)

  Jenni: Mulla on se Oscar englanniksi, enkä ole vielä lukenut. Vaikka englantia luenkin, niin kerrontaa en kyllä osaa analysoida yhtä tarkasti kuin jos lukisin sen suomeksi. Lentävä lahjamatto tosiaan :D

  Paula: Oikein hyvää juhannusta myös sinne Ruskan väelle :) !

  VastaaPoista
 7. Aika mielettömän hauska juttu =) Hieno on hiirimatto!!!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.