lauantai 11. kesäkuuta 2011

Vilvoittelua

Kukin tyylillään

Naukulan edellisessä osoitteessa oli hyviä pieniä tuuletusikkunoita, jotka olivat kesähelteella aina auki. Niistä ei onneksi pienikään kissa mahtunut karkaamaan. Yritystä toki oli jos jonkinmoista.  

Nyt likat lötköttelevä pihalla eikä aurinkokaan ulkotarhaan enää osu. Hyvä niin, sillä muutenkin on tarpeeksi kuuma. Aika hyvä myös, että ulkotarhaan pääsee vähän suuremmasta ikkunasta!

6 kommenttia:

 1. Illat ovat parasta ulkoiluaikaa aamun ohella. :) Kollo on Naukulan likkojen kanssa samoissa fiiliksissä - pihalla. Kollo tuijottaa jotakin hyvin keskittyneesti niin kuin Wilmakin.

  VastaaPoista
 2. Meillä on Leevi viettänyt päiväänsä melkein aamusta iltaan terassin alla, jossa on mukavan vilpoisaa hiekkaa. Nekku taas valitsee jonkin puskan alustan, jossa on mukava viettää hellepäivää. Illan edellä vasta kömpivät keinuun viilentävästä iltatuulesta nauttimaan.
  Teidän likoilla näyttää olevan oikein hyvä lekottelutarha:)

  VastaaPoista
 3. Ihana Mini-Wilma! ♡♡♡! Söpöliini piippuhyllyllä!!!
  Naukulassa on asiat nyt niin hyvin että ette saa ikinä muuttaa: ulkotarha, vilpoisa varjo ja tuulenvire, suuri ikkuna josta pääsee... ai niin, ja perjantaikatkikset! Naukula rules!

  VastaaPoista
 4. Sirpa ja Kollo: Juuri näin! Mitä lienee Kollon ja Wilman mielessä?

  Mustakissa: Tarha on hyvä, varsinkin kun se on aika varjoisa. Edes Wilma ja Helmi eivät jaksa olla auringossa.

  Saila: Wilma on Wilma! Ihana pienenä ja nyt jo aikuisena :)

  VastaaPoista
 5. Wilma <3 Wilma Ilona se vain on niin mahdottoman söppeli iästä riippumatta :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.