maanantai 12. syyskuuta 2011

Heräteostos - EDIT

Voi eläinlääkärilläkin tehdä

Oletteko kuulleet Easypill:stä? Se on täydennysravinto helpottamaan tablettien antamista kissoille.

Käyttöohjeet menevät näin:
1) Taita kissan suuhun sopiva pala tangosta ja laita se kissan ruoka-astiaan. Anna kissan syödä se pakottamatta.
2) Toista toimenpide, nyt laittamalla tabletti taitetun palan sisään.

Loistava tuote. Saattaa toimiakin jossain. Naukulassa ei. Kannattaa kuitenkin pitää tuote mielessä, jos joutuu antamaan kissalle pillereitä. Siltä varalta, että muualla toimisi.

EDIT: Kuva esitteestä, jonka sain mukaani. Toivottavasti näkyy klikkaamalla kuvaa suuremmaksi.

10 kommenttia:

 1. Oo, en olekkaan tuollaisesta itse kuullut. Saako kuvaa tuotteesta? Meillä on aina kauhea pillerirumba Onnin kanssa, joka ei suostu pillereitä syömään missään muodossa.

  VastaaPoista
 2. Ne ovat sellaisia irtotavaroina myytäviä, ja ovat hopeanvärisessä rapisevassa paketissa. Eli ei oikein voi kuvata! Kolme kappaletta maksoi yhteensä 5,70 eur. Se yksi pötkylä riittänee 1-2 pillerinantoon. Ehkä useaampaankin, jos on pienet pillerit.

  VastaaPoista
 3. Valmistusmaa Ranska ja valmistaja Vetinnov, löytyy myös kotisivut (joilla en ole käynyt) www.vetinnov.com

  VastaaPoista
 4. Pitääpäs pitää mielessä, vaikka suuresti epäilen ettei taitaisi toimia meillä(kään) :D

  Mutta kätevän kuuloinen systeemi kyllä.

  VastaaPoista
 5. Kissat on kyllä niin tarkkoja ja niin erilaisia myös pillerien ottamisen suhteen. Pillerin piilottaminen lihapalaan toimi aikoinaan yhdellä kissallani mutta vain yhdellä viidestä. Epäilen vaan, että samalle kissalle tuo Easypill ei olisikaan onnistunut. Jos pillerien nieleminen menee kissalla periaatekysymykseksi ("en niele!"), silloin ei naurata kumpaakaan, ei omistajaa eikä kissaa.

  VastaaPoista
 6. Olen itse hieman epäileväinen tuommoisten suhteen, mutta ilman muuta kannattaa yrittää. (Onneksi Myrskyllä on oma tohtori ketä voi pyytää apuun pillerin antamisessa.)

  VastaaPoista
 7. Minulla on vahva usko siihen että ei toimisi meilläkään :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos tiedosta!
  Kannattaa varmasti kokeilla!

  VastaaPoista
 9. Aina sitä kannattaa kokeilla :D ! Voihan se olla, että se jossain toimii. Täytyy kyllä sanoa, että itseäni tuo käyttöohje nauratti.

  VastaaPoista
 10. Oho ai tommosta? Meille ei ole koskaan kerrottu... vois kokeilla joskus, jos taas pillerikauhut tulee ajankohtaisiksi.

  Nyt toivotaan vaan Wilmalle nopsaa hyvää parantumista ja Helmikin saisi sohottaa kohti liuskaa! Tai ainakin kohti jotain pikku astiaa... meillä toimi matalaksi leikattu kertakäyttömuki silloin kun jouduin ottaa näytettä talon isännältä. Sitten vaan näyte toiseen puhtaaseen mukiin, elmukelmusta kansi päälle ja labraan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.