tiistai 13. syyskuuta 2011

Kaksi pillerin puolikasta

eikä yhtään pissanäytettä

Wilmalle on annettu onnistuneesti (tai ainakin niin luulen) pillerinpuolikkaat eilen illalla ja tänään aamulla. Kissa pyyhkeen sisään ja pilleri suuhun. Onneksi näin kerran miten se tapahtuu. Pinksu pyyhe on käytössä täälläkin. Vielä en ole löytänyt niitä pillerinpuolikkaita mistään syljettynä. Hyvä uutinen on myös se, että ripulointi on loppunut. Eilisen eläinlääkärikäynnin jälkeen ruikulilla käytiin vain kerran, ja sitten se on loppunut. Tahdonvoimallako? Vai voiko olla, että se eläinlääkärissä annettu puolikas pilleri olisi muka voinut jo auttaa?

Mainittakoon vielä, että Helmillä ei ole ollut vatsansa kanssa mitään ongelmia koko tänä aikana. Mutta se pissanäyte pitäisi kyllä saada ja sen kanssa menee sitten vähän huonommin. Eilen Helmi pissaa lorotti kaikessa rauhassa ja antoi minun huitoa lappusen kanssa. En osunut. Olisi se pitänyt uskoa Kolmen kissan koplan Saaraa ja hommata siihen viereen joku pitkävartinen kauha. Nyt se on sitten valmiina odottamassa, mutta Helmipä on päättänyt pidätellä aamupissaansa. Toisaalta eipä sen voinnissa mitään ongelmiin viittaavaa ole, joten en ole huolissani.

Lääkintäjoukot kiittävät ja kuittaavat. Toivottavasti täällä voidaan taas pikkuhiljaa siirtyä iloisempien asioiden pariin!

12 kommenttia:

 1. Hyvä jos Wilman lääkkeet ovat menneet oikeaan osoitteeseen! Tsemppiä pissanäytteen kanssa. Kai se onnistuu kauhan kanssa sitten.

  VastaaPoista
 2. Noitten lappujen tarttis olla isompia!
  Joku puikonohut suikula, eihän siihen osu.

  VastaaPoista
 3. Onnea kauhomiseen!

  Hienoa, että Wilma on parempaan päin ja lääkintäkin lähtenyt sujumaan. Muutamia kissoja lääkinneenä on kyllä miltei surkuhupaisaa, miten helposti lääkeohjeiden kirjoittajat kuvittelevat homman toimivan... Venkulammille tapauksille pitäisi olla omat ohjeensa :D

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä pissinäytteenottoon! Ei se Helmi nyt ikuisesti voi pissiä pantata, jos seuraavalla kerralla sitten siihen kauhaan? ;)

  Hyvä että masut on kunnossa jo! Tuo lääkkeiden antaminen kissoille toden totta vie sanonnan "helpommin sanottu kuin tehty" aivan uudelle tasolle! :D

  VastaaPoista
 5. Hei, tänne täytyy jättää kommenttia ja lisäsin blogisi myös omaan blogilistaani, koska minullakin on Helmi-niminen kissa, jota myös HelmiOrvokiksi kutsutaan :) Tervetuloa tutustumaan blogiini!

  VastaaPoista
 6. Munkin aamupissirauhaa häiritsi tänään emäntä, joka kuulemma vain ihan varmuuden vuoksi koitti pissanäytettä ottaa. Ei onnistunut, kun sotki sen itse hiekkaan!

  VastaaPoista
 7. Saila: Toivottavasti! Aamupissit Helmi sitten onnistui lirauttamaan huomaamattani.

  Kirsti: Just niin! Ne on ihan onnettoman pieniä ja Helmin peffa...No se on vähän isompi!

  Ella: Ja täällä asuu kyllä venkuloiden venkula.

  Henna, Friede ja Figo: Niin vie *pyyhkii hikeä otsaltaan*

  Jaana: Tervetuloa! Teidän Helmi Orvokkinne muistuttaa vähän Wilma Ilonaa :)

  Lenni ja Tommi: Ei ole helppoa teilläkään! Mutta teidän mammanne silti osui suihkun alle? Se on kumarruksen ja aploodien arvoinen suoritus.

  VastaaPoista
 8. Kiva että masu on parempi. Pidämme peukkuja näytteenottoon. Aivan varmasti se onnistuu, ennemmin tai sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 9. Näissä pillerien antamisessa kissoille voi olla joskus totista draamaa. Onnea ja kärsivällisyyttä sinulle lääkkeen antamiseen Wilmalle ja pissanäytteiden ottamiseen Helmiltä. Kyllä sitä kissaihminen kaikenlaisiin tilanteisiin joutuu... Ja sekin vielä, miksi niiden täytyy sairastua yhtaikaa.

  VastaaPoista
 10. Täällä ollaan kissanpissatestiasiantuntijoita :) Hyvä piirre sekin. Kai.

  VastaaPoista
 11. Myrsky: Masu voi hyvin :) Näytteen kanssa on sitten niin ja näin...Mutta Helmikin voi mainiosti. Mitä nyt vähän Wilmalle joutuu suhisemaan. Varsinkin kun Wilmalle yritetään antaa pilleriä ja sen jälkeen.

  Paula: Niin, ja mitä sitä ei kissojensa eteen toisaalta tekisi?

  Saara: Hyvän vinkin nyt ainakin annoit! Yritämme sitä taas huomenaamulla. Tänään missasin sitten molemmat pisut.

  VastaaPoista
 12. Juu, emännällä on valikoima lapioita (nyt se kokeili limsapullosta leikatulla), mutta se vaikeus onkin se, ettei tökkää lapiota samalla hiekkaan, kun saa sen suihkun alle.
  Tosin me kun ollaan poikia, niin oisko se jotenkin helpompaa kuin teillä tytöillä?

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.