lauantai 3. syyskuuta 2011

Vaikea yö

Hammassärkyä ? ja oksennusta

Naukulassa on ollut vaikea yö.

Wilma oksensi karvapalloa ja mainiona apuvälineenä tässä toimi viikolla saamani kukkakimppu. Kun korjasin oksennukset (ja sen karvapallon), korjasin myös   kukkakimpun kissavapaalle alueelle. Siihen loppuivat oksennukset.

Yö oli myös yksinäinen, sillä Helmiä ei sängyssä näkynyt. Helmi nukkui saunassa. Kun kävin sitä tervehtimässä pörinä oli kova, mutta epäillen minuun suhtauduttiin. Olinhan nostanut Helmin päivänokosilta saunasta kuljetuslaatikkoon. Olin muuttunut nukkumakaverista Epäilyttäväksi Henkilöksi.

Aamulla kaikki on taas hyvin. Katkarapuaamiainen auttoi ja se nautittiin hyvällä ruokahalulla. Helmi sai myös Lantusta, kuten aamurutiineihin kuuluu. Pienemmän annostuksen tosin :)


7 kommenttia:

 1. Voivoi! Kyllä on ollut vastoinkäymisiä. Onneksi ei kuitenkaan kovin pahoja ;)

  Sitä ihminen tuntee kyllä itsensä maailman kurjimmaksi olennoksi ja pahimmaksi petturiksi, kun nostaa nukkuvan kissan kuljetuslaatikkoon. Mutta onneksi se on tähän asti aina saatu anteeksi, kissat on ihanan suvaitsevaisia kuitenkin :)

  Figolla oli keväällä ja kesällä aikalailla karvapallo-ongelmia, mutta nyt ei ole tullut muutamaan viikkoon yhtäkään. Siunattu olkoon syksy, joka on vähentänyt sitä karvanlähtöä! :D

  VastaaPoista
 2. Ai hammassärkyäkin? Se oli kai Mamman vitsaus. Pikaista paramenista! Voi Helmiä, kun oli epäileväinen. Mutta onneksi kissat antavat anteeksi, he ovat niin suvaitsevaisia. Katkarapu auttaa ilmeisesti siihenkin.

  VastaaPoista
 3. Henna, Friede ja Figo: No oikeastaan ei ollut pahoja, mutta aika katkonaista oli yöuni.

  Saila: Ei, epäilin josko Helmillä olisi ollut siitä hammaskiven poistosta jotenkin suu tai hampaat kipeänä. Katkarapu on yleispätevä lääke!

  VastaaPoista
 4. On sinulla ollut syötävän nätti kimppu. (Minä olen ollut tähän mennessä onnekas. Yhtään karvapallo-oksennusta ei ole tullut vastaan. Vielä.)
  Ja on se vaan niin että "Hyvä ruoka, parempi mieli." Kyllä ne mainosmiehet tietävät mistä puhuvat. Sopii niin ihmisille kuin eläimillekin. Samoin se lohturuoka.

  VastaaPoista
 5. Tiiän ton jutun, keiden viereen ei kannata mennä nukkumaan. Lääkitsijöiden ja koppamielisten. Ne just. Paitsi sitten ehkä myöhemmin, jos pyytävät tolleen nätisti anteeksi.

  VastaaPoista
 6. Hyvä kuva! Juuri noin kissat ihailevat kukkia: suun kautta. Meillä on monesti havahduttu oksennukseen. Ai niin, kukat jäi pöydälle! Aina kaikki kukat pitää olla kirjahyllyn korkeuksissa.

  VastaaPoista
 7. Myrsky: Nätti se on vieläkin ja nyt pienillä hampaanjäljillä disainattu :)

  Musta: Lääkitsijöiden ja koppamielisten :D Tiiän ettei oo naurunpaikka mutta silti tuli pieni tyrskähdys kommentistasi :D

  Kirsti: Kissaperheessa saa olla tarkkana kukkien sijoittelussa!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.