sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tom & Jerry

Lähettävät terveisiä :)

"Hei!
Täällä menee todella hyvin, pikkumies on kotiutunut ällistyttävän nopeasti. Ruokahalu on loistava, Jerry ei ole koskaan syönyt ruokaansa yhtä antaumuksella kuin tämä pikkumies :) Lautanen oli siis kerralla tyhjä! Eilen illalla tutustuminen oli etäistä, tai Jerry olisi jo halunnut lähempää tuttavuutta,mutta Tomppa murisi jos liian lähelle yritettiin:) Sähinää ei ole kuulunut. Tulokas sai nukkua rauhassa omassa huoneessaan ja tänään on aloitettu hiljalleen lähempi tutustuttaminen. Pikkumies oli jo heti aamusta leikkisä, utelias ja paljon tuntuu olevan herralla asiaa kerrottavana. Kummallakin pojalla on oma vessa, mutta tällä hetkellä yksi laatikko on vain käytössä. Täällä leikitään ja painitaan jo :) Vauhtia on ollut sen verran, että kameralla ei ole pysynyt perässä :) Saa nähdä luovuttaako Jerry talon herruuden uudelle tulokkaalle...."

Tomin uuden mamman luvalla, julkaisen terveiset myös täällä Naukulassa!

Tulin niin iloiseksi, että taas tuli kyynel silmään!

27 kommenttia:

 1. "... leikitään ja painitaan jo..."

  Ai miten ihania uutisia!! <3

  VastaaPoista
 2. Miten iloinen ja liikuttava viesti. Puhelias painija-Tomppa. <3 Loistavia uutisia!

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu, että kotiutuminen on edennyt mukavasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia, kaverin löytyi <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos tosi paljon, että kerroit nää terveiset! Niitä oli kiva lukea!

  VastaaPoista
 6. Mukava kuulla että yhteinen sävel on löytynyt uudessa kodissa <3

  VastaaPoista
 7. Tom &amp; Jerryn kotiväki6. marraskuuta 2011 klo 18.28

  Moi,

  Täällä poitsut on päikkäreillä parhaillaan, kun niin paljon ehtivät jo päivän mittaan leikkiä keskenään. Jerry jahtaa Tomia kuin hai laivaa ja sitten vähän aina painitaan jahtauksen päätteeksi. :) Ja Tomhan lyö vaan lisää pökköä pesään ja "kiusaa" Jerryä haastamalla sitä uuteen painimatsiin, jos Jerry lähtee hetkeksi pois. Tämä kertoo kyllä aika paljon. :) Jerry tykkää ottaa Tomia niskasta kiinni ja Tom vaan mielellään antautuu Jerrylle. Mitään sähinää/murinaa ei ole kuulunut sitten eilisillan.

  Aamuyöstä alkoi jo kova miukuminen Tomilla omassa huoneessaan ja Jerry vastasi siihen kyllä samalla tavalla. Halusivat varmasti kovasti nähdä jo silloin toisensa ja päivän aikana sitä on nyt niin tutustuttu, että koko koti on jo käytössä. Katsotaan nyt illan mittaan sitten kuinka yön osalta mennään, että mennäänkö koko kodissa kummankin osalta, vai ottaako Tom vielä yöksi oman huoneensa käyttöön. Illan temmellykset ratkaisee sen sitten. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista ja erityisesti teille Tom & Jerry! Vaikuttaa tosi hyvältä ja nyt on ilmeisesti vakka kantensa löytänyt! Taas tulee kyynel - ilosta toki!

  VastaaPoista
 9. Vakka ja kansi :-D Ihanaa. Tomppa oli niin mukava tuttavuus täälläkin, miksipä tuollainen poitsu ei pärjäisi missä vaan. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Hienoa kuulla että uudessa kodissa on alkanut hyvin! Jee!

  VastaaPoista
 11. Ahaa, Tarmosta tuli Tom/Tomppa. Mikäs siinä! Mukavaa, jos Jerry hyväksyy Tomin kaveriksi. Tuli tästä hyvä mieli minullekin.

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, että sait julkaista tämän ja Tom & Jerry -tiimi heitti vielä kommentinkin. Kovin tuli hyvä mieli, kun sai kuulla kultaisen pikku-ukon pärjäävän noin mainiosti uuden kamunsa kanssa :) Hyvää jatkoa niin Tomille kuin Jerryllekin, sekä tietenkin Naukulan väelle!

  VastaaPoista
 13. Voi, miten mukavia uutisia Naukulan viime postauksissa!! Tarmosta on siis tullutkin Tom ja ikioma painikaverikin löytynyt. Onnea suloiselle pikkumiehelle uudessa kodissaan ja mukavaa viikon alkua myös Helmille ja mammalle Naukulaan!!

  VastaaPoista
 14. Suurkiitokset Tomin ja Jerryn kotiväelle raportoinnista! Kuulostaa loistavalta. Kahden aikoinaan juuri yhtä nopeasti ja vauhdikkaasti tutustuneen kissapojan omistajana en voi kuin heltyneenä ja haikeana muistella noita tutustumisaikoja - ja varoittaa, että tuollaista se sitten on, menoa ja meininkiä piisaa. :D

  VastaaPoista
 15. Ihania kommentteja taas - kiitos niistä! Superhienoa, että Tom & Jerry pärjäävät ♥ ja Helmikin on varsin tyytyväinen ♥

  VastaaPoista
 16. Voi ihanaa. Kiva kuulla tämmöisiä hyviä uutisia. Tarmosta tuli siis Tomppa. Ja Helmi pääsi Mamman ainokaiseksi...

  VastaaPoista
 17. Ihania uutisia uudesta kodista, jotka varmasti lämmittävät Mamman haikeaa mieltä!

  Tulee mieleen tunnelmat meillä vuosi sitten ja vieläkin saadut uutiset pikku kissasta, jota ei voi unohtaa. Sellaisia sydämenvaltaajia ne vain ovat ♥.

  VastaaPoista
 18. Ihanat uutiset ja raportit! Velipoika, jonka kanssa saa painia ja peuhata on parhautta!
  terveisin
  MUSTI ja RANSU

  VastaaPoista
 19. Lyhyesti ja ytimekkäästi: IHANAA!!!!

  VastaaPoista
 20. Tom &amp; Jerryn kotiväki7. marraskuuta 2011 klo 11.11

  Uudet kuulumiset Tompan & Jerryn maailmasta meni tuonne "Keski-ikäisten valtakunta, Tarmo Tiikeri jatkoi matkaansa" -otsikon alle... Pahoittelen sattunutta.

  VastaaPoista
 21. Ihanaa on ja iloisia ollaan :) Tompan ja Jerry kotiväelle sellaisia terveisiä, että täällä saa kyllä kommentoida minne haluaa ja koska haluaa :) Vastasin teille nyt myös keski-ikäisten valtakunta postauksessa.

  VastaaPoista
 22. Hienoja uutisia! Laittakaapa Tomin & Jerryn kotiväki kissoille blogi pystyyn? Kissablogit on hauskoja niin lukijana kuin blogin pitäjänä! :)

  VastaaPoista
 23. Itseasiassa blogi on ollut jo olemassa:) Nimi on nyt muutettu pojille yhteiseksi:
  http://tomjajerry.blogspot.com/

  :D

  VastaaPoista
 24. Aivan ihania uutisia, todellakin :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.