torstai 1. marraskuuta 2012

Kyltti

henkilökunnalle

Naukulan makuuhuoneeseen on ilmestynyt uusi kyltti. Se osoittaa henkilökunnalle sen puolen sängystä, jolla henkilökunnan olisi pysyttävä. Toinen puoli parisängystä on varattuna Johtajattarelle. Onhan se nyt toki selvä, että sekä henkilökunta että Johtajatar tarvitsevat vähintään 80 cm tilaa kumpainenkin.

 


Kunhan Johtajatar on peseytynyt, on illan hellittelyhetken aika. Silloin riittää vaikka tassun kosketus mamman käsivarteen.

28 kommenttia:

  1. Ihana <3. Eipä tartte illalla kinata kumpi puoli on Johtajattaren:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtajatar kun tykkää rutiineista, niin meillä ei puolet sängyssä vaihdu!

      Poista
  2. Vau, ompas veikeä kyltti. Takaakohan tuo henkilökunnalle oman paikan? Meillä ne on joskus kortilla; kaksi palvelijaa ja kolme kissaa....

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköinen kyltti! Johtajattaresta nyt puhumattakaan. Tassun kosketus on ihana. Koska oli niin pimeä päivä, menin Mustin viereen sängylle lepäilemään (tai siis noudatin vain Ransun neuvoa). Musti ojensi tassunsa poskeani vasten ja käänsi pään lähemmäs minun päätäni, siinä söpösti sitten vierekkäin tuhistiin kunnes Ransu tuli häiriköimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi - siellä on vietetty herkkää hetkeä isännän kanssa!

      Poista
  4. Eikä :D Meillä johtaja vie usein yli puolet sängystä, asettuen ensin keskelle ja sen jälkeen venyttäen itsensä pitkäksi poikittain. Henkilökunta voi parhaansa mukaan kietoutua siihen ympärille. Töniä ei saa, muuten prinssi nousee ja lähtee mielenosoituksellisesti saliin sohvalle nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä se onkin hieman tarkempaa, kun on noita kuninkaallisia talossa! Niiden kanssa ei voi tehdä mitä vaan.

      Poista
  5. :D Selvä, Helmi voi sitten töniä tarvittaessa omalle puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai kääntää mielenosoituksellisesti selkänsä henkilökunnalle!

      Poista
  6. Sä oot hyvässä asemassa teijän Perheessä. Me ei olla ylletty ihan johtotehtäviin, eikä päästy ees sänkyyn, vielä. Hyvähän se on näyttää Henkilökunnalle kuka on Johtajajatar talossa. Joo-o.

    VastaaPoista
  7. Siis uskomatonta: päästääkö johtajatar henkilökunnan samaan sänkyyn? : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nyt varmaan muuten, mutta näin on Johtajattarella lämpmimämpi!

      Poista
  8. Meillä pitäisi ehkä olla kyltti, joka osoittaa Johtajan paikan... Aika usein sitä yöllä herää siihen, että omat jalat eivät enää mahdu sänkyyn, koska Johtaja on poikittain keskellä sänkyä.

    VastaaPoista
  9. Minäkin kuulun henkilökuntaan. Olen Akun sisäkkö!

    VastaaPoista
  10. Hyvä idea. Meillä kyl henkilökunta tottelee aika hyvin muutenkin: 40 cm sille ja 80 cm mulle. Kuka nyt laidalla haluais nukkua. Siis kuka kissa ainakaan.

    VastaaPoista
  11. Meillekin tuollainen! Tosin meillä se pitäisi sijoittaa muualle, koska meillä henkilökunta toimii kissan nukkuma-alustana. Jos tulee ahdasta, ihminen väistää. Tietysti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli teille pitäisi löytää sellainen kyltti jossa lukee patja?

      Poista
    2. Ehdottomasti! :D

      Tuollainen henkilökunta-kyltti tietysti kävisi osoittamaan keittiön suuntaa. Siellähän henkilökunnan tärkeimmät työt on?

      Poista
    3. No niin! Olinpas minä hassu kun sen tuohon asetin! Ehkä se olisi pitänyt liimata pakastimen oveen muistutukseksi?

      Poista
  12. Myös meillä henkilökunta saa väistyä johtoportaan tieltä. Hassu juttu, mutta näinhän se menee :D

    VastaaPoista
  13. Se tassun kosketus käsivarteen on kyllä niin herkkä ja merkitsevä. Meillä pitäisi ilmeisesti olla kaksi kylttiä henkilökunnalle, vasemmalle ja oikealle, ja keskellä nukkuu Prinsessa. Välillä tosin Prinsessa nukkuu myös omalla tyynyllään sängyn vasemmalla reunalla. Siis Prinsessallakin pitäisi oikeastaan olla kaksi kylttiä. Hän voi aina valita.

    VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.