tiistai 26. marraskuuta 2013

Rohkelikko

Samassa kuvassa

Naukulan tuvat on jaettu. Mamma kuului tänä aamuna Puuskupuh-tupaan ja Helmi oli Rohkelikoissa. Todisteena tästä on oheinen kuva. Vain Rohkelikkoihin kuuluva kissa pystyy olemaan imurin kanssa samassa kuvassa. Eikö? Ja jos ei juttu aukea, niin kannattaa lukea Harry Potteria.  

23 kommenttia:

 1. Rohkelikko se Helmi on, ihan selvästi! Rohkelikkojen lisäksi myös kuurot kissat pystyvät olemaan imurin kanssa samassa huoneessa. Ainakin meidän Ellu pystyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin hyvä pointti! Näin tämä maailma taas avartui.

   Poista
 2. Helmi ON rohkea. Meilläkin imuri huusi tänä aamuna, Myrsky katsoi paremmaksi poistua samasta huoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä Helmiäkään paljoa näkynyt kun imuri oli päällä! Lähes viereen mentiin osoittamaan rohkeutta kun imuri oli hiljaa.

   Poista
 3. Helmi on selkeästi Rohkelikko, myös meidän Into kuuluu samaan tupaan, Nemo sen sijaan häipyy pikapikaa paikalta kun imuri ilmestyy näköpiiriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemo kuuluu siihen tupaan mihin kissat yleensä kuuluvat imurin pöristessä lähellä!

   Poista
 4. Rohkea Helmi! Mutta oletkos varma, ettei Helmi sortteerannut sinua Luihuiseksi? On kuitenkin aika luihu ja inhottava temppu tuoda imuri paikalle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Niin pahaksi en toivo tilanteen menneen! Puuskupuh tupa valikoitui lähinnä äänen ja tohinan perusteella. Nimi tuntui sopivalta tilanteeseen.

   Poista
  2. Arvasin siis oikein tuvan valikoitumiskriteerit :) Mutta varmistin kuitenkin. Meillä nimittäin minä olisin joutunut Luihuisiin tuosta hyvästä! Aina välillä joudunkin, vaikka vältän imurointia ja suosin lattialastaa.

   Poista
 5. Oho, ootpas sä rohkea kissa! Mä uskallan tutkia hurinahirviötä vain silloin, kun se ei hurise...-Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurina ei ole kivaa! Kannattaakin pysyä pois tieltä.

   Poista
 6. EIpä heti oikein auennut mutta minäpä arvasin. Puuskupuh muistuttaa puuskuttamista ja puhisemista ja Rohkelikko taas rohkeaa. Onko Rohkelikko rohkeiden paikka vaiko rohkea henkilö, se jäi minulle arvoitukseksi. Sama kokemus kuin Mamalla kuurosta kissasta. Edesmennyt kissani Keiju pelkäsi ikänsä pölynimuria hysteerisesti, vaikka se muissa suhteissa oli Rohkelikko (tai Rohkelikoissa?). Kun se tuli vanhaksi ja kuuroksi, se lakkasi pelkäämästä imuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potterissa sisäoppilaitoksen oppilaat jaetaan eri tupiin, Rohkelikko on yhden tuvan nimi ja sinne valikoituvat rohkeat, kekseliäät henkilöt. Varmasti voi olla myös nimitys henkilöstä. Minä olen aivan viehättynyt näihin Jaana Kaparin keksimiin nimiin.

   Keiju taisi olla Rohkelikko Rohkelikoissa!

   Poista
 7. Kyllä on vaan parasta olla imurin kanssa samassa kuvassa. Se on nimittäin parempi paikka nähdä jottei tuo uliseva otus nielaise hiiriäsi.

  VastaaPoista
 8. Me mitään Potteroita lueta, mut kyl mekin kuulutaan Rohkelikkoihin tai ainaskin oleillaan ihan eri huoneessa ku äippä ja imuri. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ratkaisu! Kyllä voi olla Rohkelikko vaikkei samassa huoneessa olisikaan.

   Poista
 9. Helmi hei, ooksä huomannu et sul on imuri ihan melkeen kainalossa tossa kuvassa? :o

  VastaaPoista
 10. Imuri on musta aukko !
  Sitä pitää mennä karkuun..sanoo Sulho Helmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun se pörisee, niin kyllä. Muuten voi makoilla lähellä tai kävellä ohi. Aika läheltä.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.