maanantai 30. joulukuuta 2013

Ohi on

joulu

Joulu on ohi ja huomenna valmistaudutaan ottamaan vastaan uusi vuosi. Uuden vuoden räiskinnät ajoittuvat toivottavasti niille määrättyyn aikaan kaikkien raketteja pelkäävien lemmikkien vuoksi. Aikamoista rahantuhlausta se on, eli meillä ei raketteja ammuta. 

"Pelkääks sä raketteja? Mä en, tuumaa Helmi." 

Joulukoristeista on pikku hiljaa luovuttava, mutta hiljaa hyvä tulee. Ehkä sitten ensi vuonna. 

27 kommenttia:

 1. Olen ihan samaa mieltä että rakettien ammunta on turhaa! Kumma kyllä vaikka mekin ihan täällä metsässä asutaan, niin uutena vuotena pauke on kuin tykistökeskityksessä. Matkaa kuitenkin kilometrin verran lähimpiin räiskiviin naapureihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallinen tarve ihmisillä räiskiä!

   Poista
 2. Tom, Jerry ja Caleana: Meidän piti vain poistaa teidän itse poistamanne kommentti, mutta menikin sitten molemmat. Anteeksi :(

  VastaaPoista
 3. Meillä ei pidetä kiirettä joulukoristeiden pois ottamisen kanssa eli varmaan saavat loppiaiseen asti olla. Pelkästään joulukuusen valot tuovat niin kivaa lämpöä harmaisiin päiviin, ettei millään raaski niitä vielä vuodeksi piilottaa. Ja kissat tykkää makoilla kuusen alla, nii onpahan niilläki iloa pidempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä täälläkään sitten tänään muuta tapahtunut kuin että Helmin jouluinen käärmelelu meni lelukoppaan! Aidosta kuusesta täällä ei ole nautittu.

   Poista
 4. Hyvä että et pelkää raketteja. Ei mekään pelätä. Mutta turhaa se kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi turhaa. Toivotaan, että ihmiset lopettais sen touhun.

   Poista
 5. Tuleekohan Helmillä tonttua ikävä? Ei mekään muuten niistä raketeista perusteta. Ei sitten yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että vähän. Helmi ja Wilma joskus katselivat raketteja edellisen kodin ikkunoista, siellä niitä näkyi enemmän. Koirat taitavat olla herkempiä.

   Poista
 6. Ei ole meilläkään enää vuosiin raketteja räiskitty - onneksia eivät ole nuoriakaan pahemmin kiinnostaneet. Turhaa ympäristön kuormitusta, rahanmenoa ja lemmikkien kiusaamista. Ja vielä kun joka vuosi muutama loukkaantuu niitä räjäytellessä, niin minusta kaupungit voisivat hyvin jakaa vaikka niillä rakettirahoillaan ruokalahjakortteja tai käyttää johonkin hyödylliseen. Argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Raketteihin kuluu tuhottomasti rahaa, ja varmasti sen voisi käyttää paremminkin.

   Poista
 7. Hyvää uutta vuotta Helmi ja koko Naukulan väki. Paukuvapaata vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta teillekin! Toivotaan, että ei pauku.

   Poista
 8. On älytöntä rahantuhlausta ja roskaa ympäristöä !
  Ja Sulhoa pauke pelottaa.
  Eilen muuten valjasteltiin pihalla pikaisesti..löytyi vähän kuivaa heinääkin syötäväksi.
  Torstaina olisi hyvä saada pissanäyte lääkäriin...Onni juo hurjan paljon. Olemme huolissamme...ei ole poika ihan kunnossa. Nyt sokerit olivat 5,4 viidellä yksiköllä ( 5 annettu neljä kertaa ) neljällä ovat olleet 10-17. Eli palataan neljään. Sokerimittayksia on tehty päivittäin...Onni on kiltti <3 Vaikka välillä mittaus kestääkin kun ei löydy verisuonta ! Oi voi..pientä poloista...lääkäri ajatteli että jos munuaisissa olisi nyt vikaa...me toivomme että kyse on vain diabeteksen aiheuttamasta janosta :'(
  Munuaisarvot olivat ok joulukuun alussa..siis verestä tutkittuna mutta pissa pitää nyt tutkia.
  Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi juo myös tosi paljon, mutta muuten on kunnossa. Sokerit ovat olleet n 22 annostuksella 2x4. Meille on sanottu että on ymmärrettävää, että sokerit ovat korkeammalla eläinlääkärissä tai muussa stressaavassa tilanteessa. Minusta tuntuu, että neljä on parempi annostus. Me pidämme teille niin paljon peukkuja ja tassuja ettette arvaakaan. Toivotaan, että munuaisissa kaikki hyvin.

   Poista
  2. Mekin laitamme peukut pystyyn ja tassut ristiin ja toivomme kaikkea parasta Onnille!

   Poista
 9. Helmi, psssst, piilota tonttu! Kaivat sen sitten yllärinä esiin ensi jouluna, joo? Hyvä jäynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o. Mutta Helmi teki tänään ihan toisenlaisen jäynän. Pyysi ovesta ulos, haisteli ilmaa n 10 sek ja marssi sitten määrätietoisesti ruokakupille. Ulkoilun jälkeen kun sinne on aina ilmestynyt muutama raksu.

   Poista
 10. Meilläkään ei raketteja ammuta -tässäkin kylässä naapurusto hoitaa sen asian aivan kiitettävästi. Monen vuoden tauon jälkeen ostin kylläkin sädetikkuja :)

  Mosse oli niin kova katti, että se katseli meidään kanssa raketteja ihan ulkosalla, tyynesti arvonsa tuntien.

  Joulukoristeet pysynevät meillä aina Nuutinpäivään asti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossella on ollut vähän samanlaiset elkeet kuin Wilmalla ja Helmillä (nyt muuten paukahti jossain lähellä raketti). Nekin katsoivat kiinnostuneina ikkunasta.

   Poista
 11. Yhdyn rakettirajoitustoiveisiin. Minusta olisi hienoa jos järjestettäisiin isoja ilotulituksia tietyissä paikoissa kello 24, mutta kaikkinainen muu räiskintä kiellettäisiin. Turhaa paniikkia, kärsimystä, rahanmenoa ja joskus vammojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ehdotus! klo 24 - 0.15 olisi hyvä. Ja valvotusti.

   Poista
 12. Oi, mä vastan paistoin eilen kinkun ja tänään koristelin kuusen, vaikka siis maalla yhden joulun aattona jo vietinkin. Koristeet saa olla nuuttiin asti, ei mitään kiirettä pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä vietetään kaksi joulua kerralla! Ihan hyvä ratkasu sekin.

   Poista
 13. Tilanne on siinäkin mielessä hankala koska Onni on joutunut olemaan jo kuukauden päivät sairauslomalla Skandinvian Hunkseista diabetekseen liittyvän väsymyksen vuoksi :) Alkaa pojan talous kärsiä ! Ja avustajansa SalamaKaapo potee hengenahdistusta...on vain varamiehenä...ja Mustaa Papuahan ei joukkoon huolita. Mutta isoin huolihan tässä on se jos Helmi ei enää diggais Onnia !
  Onnin pappa pyysi tämän tässä ilmoittaman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrämme tilanteen hankaluuden, mutta vakuutamme viiksikarvoja myöten, että Onni on meille aina ♥ Pois turha huoli!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.