perjantai 7. maaliskuuta 2014

Aikainen

kissa hiiren nappaa?

Herätykset ovat olleet viime päivinä normaaleja. Lieneekö niin, että hiirestä ei ole kuulunut pihaustakaan? Kunnes sitten viime yönä. Ensimmäinen herätys tuli ennen neljää. Rapsuttelin aikani hänen kuninkaallista korkeuttaan ja kun totesin ääneen kellon olevan neljä, häipyi Helmi vierestäni samantien. Ymmärsi vissiin, etten ajatellut nousta ylös. Normiherätys tuli kello seitsemältä. Se on ihan hyvä aika se. 

"Ei se tajuu, vaik mä yritän kertoa.
Kissaa täytyy palvella silloin kun kissa niin sanoo. "

Ulkotarhaankin on jo pyydetty, mutta vaikka ikkunan sinne olenkin avannut, ei ulos ole vielä menty. Täytyy katsoa miten viikonloppuna käy jos tulee lämmintä ja aurinkoista niin kuin vähän on ennustettu. 

17 kommenttia:

 1. Kyllä kevät on ihan selvästi tulollaan - Helmillä on kevättä rinnassa;)

  VastaaPoista
 2. Ennustamme että viimeistään ensi viikolla Helmi astuu ulkotarhaan. Ehkä jo sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Myrskykö kertoi? Jos, niin uskotaan heti!

   Poista
 3. Päivää en ala veikkailemaan, mutta pikapuoliin saa Mamma hytistä sisällä, kun ikkuna tarhaan on pidettävä koko ajan auki! :)

  VastaaPoista
 4. Oskari: Tuommosessa tilanteessa meijän isäntä ois jo hypännä ruuvan jakelluun. Mie oon sen nii hyvi kouluttanna. Äippä on vaikeemmin koulutettava eli kovakallonen. Naiset kai on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännistä ei oo kokemusta, mutta naiset on ainakin niiiin kovakallosia...

   symppaa kaikille kamuille toivottaa
   päätoimittaja Harmaa

   Poista
  2. Oskari: Sä oot ihan mestarikouluttaja! Harmaa: Naisten kanssa voi olla vähän vaikeampaa myös naisilla, kertoo Helmi.

   Poista
 5. Aikainen kissa hiiren nappaa. Meillä karvavekkari edistää pahasti, puoli viisi oli tänään noustava avaamaan ovi. Henkilökunta on täysin koulutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-has. Nero on onnistunut koulutuksessaan huomattavasti Helmiä paremmin. Joskos jotain oppia tännekin? Mikä tehoaa?

   Poista
 6. Meilläkin on Friede vielä ollut sitä mieltä, että parvekkeella on liian kylmä ja korviin käy epämiellyttävä viima. Figo sietää paremmin.

  Mutta tätä menoa ei kyllä kovin kauan mene, kun ulkoilemaan pääsee sekä Helmi että Friede! Sitten ei Helmin ulkotarhassa enää hiiret juhli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan Frieden ja Helmin säitä! Nyt ainakin aurinko paistaa, mutta tuuli on kyllä vielä liian kova.

   Poista
 7. Aikoinaan vanha kollegani sanoi, että kesä menee pilalle jos nukkuu yli neljän!. Ja hän todella ehti leipaseen sämppärit ennen töihin tuloaan, vaikka vuoro alkoi jo seitsemältä!

  Niin että Helmiltäkin saattaa mennä pulleimmat hiiret ohi suun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just! Taisi olla kollegasi aika aamuvirkku!

   Poista
 8. Hyvä että Helmillä on arvoisensa ja ymmärtäväinen emäntä, joka sentään herää seitsemältä. Meikäläinen emäntä saattaa nukkua kymmeneen ja Ruska ja Rauha tulevat sänkyyn makaamaan ja torkkumaan ja vartioimaan, että MILLOIN se emäntä oikein meinaa herätä. Onneksi isäntä sentään herää ja huomaa kissat ja antaa heille raksuja vaikka emäntä vaan nukkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raksut varmasti auttavat suurempaan nälkään, eli siihen asti kun oma emäntä on saatu ylös!

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.