tiistai 20. toukokuuta 2014

Viherprojekti

Alkoi

Täällä alkoi eilen viherprojekti. Sen pääarkkitehti on Sulo Gilles Naukula (s. Pinkkitassun). Vaikka kukaan tuskin muuta suunnittelijaa tähän työhön ajattelikaan. Jokainen Naukulan kasvi on kartoitettu ja jokaisesta löytyy pääarkkitehdin hampaa.. eikun tassunjäljet. 


Viherprojektin pääarkkitehti uppoutuneena työhönsä. 


"Vinossa? Mikä on? Ite oot.
Se on kuka sanoo." 


Vielä illallakin oli hiottava suunnitelmia vaikka valokaan ei enää riittänyt. Ei sitten olekaan ihme, että työntäyteisen päivän jälkeen pääarkkitehti oli uupunut. 

Toinen vaihtoehto vihersuunnittelulle on uhmaikä, mutta sen aikaansaannokset pystyy hyvin kuittaamaan esittelemällä mahatäpliä. 

33 kommenttia:

 1. Ai niin, nyt muistan miksen halua uutta kissanpentua vähään aikaan, sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit kun eivät oikein innosta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä! Onko teillä muka jo sisustettu tarpeeksi ;)

   Poista
 2. Saas nähdä minkälainen uusi keidas Naukulaan syntyy Sulon asiantuntijatyönä. Toivottavasti pääarkkitehdin palkkaus on kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkkaus tuntuu tällä hetkellä varsin riittävältä! Ainakin se saa pääarkkitehdin pysymään virkeänä. Lepotaukoja lukuunottamatta, mutta pitäähän niitäkin olla.

   Poista
 3. Voi Suloa <3 Mitään uhmaikää! Masutäplät ovat hurrrmaavat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo on kasvanut ihan silmissä! Ja koiran haukku saa Sulon aina heristämään korviaan. Taitaa olla vähän Puolua ikävä.

   Poista
 4. Sulo on kyllä mahdottoman ahkera nuorimies, homma kuin homma hoituu. Hurmaaminen ahkeroinnin jälkeen hoituu erityisen hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurmaaminen onkin ihan välttämätöntä ahkeroinnin jälkeen :)

   Poista
 5. Tuo palmu näyttää jo hmm... hieman kärsineeltä. Sulo sai yhdessä ainoassa päivässä paljon aikaan, jos antoi kaikille Naukulan viherpisteille tassu- ja hammaskäsittelyn. Ei ihme, että illalla väsytti. Leikkihän on lapsen työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmu kieltämättä voi vähän kärsiä kun reilut kaksi kiloa painava kissanpoika hyppää sen keskelle! Leikki on Sulon työ ja se kyllä meille sopii.

   Poista
 6. Urakka ei lopu tekemällä ! Voi Sulo suo ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä sisustaminen sisustamisella ;) Mukavaa, että Nilssonin kutinat ovat historiaa!

   Poista
 7. Kyllä nyt on Naukulassa puutarhuri. Varmasti ei yksikään kasvi ja multapaakku jää tutkimatta. Ja noilla masutäplillä ja selällään köllöttelyllä sulattaa kenet tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei jää tutkimatta, ei mikään! Hurmuri kyllä sitten osaa esitellä täpliänsä tarvittaessa :)

   Poista
 8. Mahatäpliä.... ai, olikos tässä muitakin kuvia?

  Unnakin kiipesi pienenä tyttönä chileihini, eivätkä ne oikein sitä kestäneet. Nykyisellään kotoinen purkkiviidakko on aika yhdentekevä. Tätilässä onkin sitten maisteltava aina kaikki uudet kasvit tätikissojen näyttäessä esimerkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täälläkin joskus kasvit jätetään rauhaan, ehkä jo tuossa kahden vuoden kuluttua? Paitsi jos tätikissoilta kysytään, niin ei sitten ehkä koskaan.

   Poista
  2. Tätikissat eivät toki ole totaalisia viherterroristeja, kun kerta tätilässäkin viheriäiset hengissä pysyvät ja leikkokukkiakin toisinaan hankitaan. Maistelematonta kasvia siitä valtakunnasta ei kuitenkaan löytyne, sillä minkäs sille voi, jos nyt vain sattuu pääsemään nopeammin ulos, kun nostelee tulppaanit maljakosta ruokapöydälle? Onhan se parempi ihmisellekin, että kissan ulkoillessa on jotain kehittävää tekemistä, kuten kukkien takaisin asettelua, niin ei pääse pahantekoon.

   Poista
 9. Mitä tahansa pystyy kuittaamaan masutäplien esittelyllä! Vielä isonakin kissana, saati sitten pentuna! Mutta aika paljon sulla kyllä on tekemistä siellä. Muista levätä kans! ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepotauot muistetaan kyllä, mutta kun on töitä tehtävänä niin niitä myös tehdään. Pusut sinne mahatäpliin ja muihinkin täpliin :)

   Poista
 10. Aijai awwwww mitkä masutäplät. Tohon karvanoppaan kun upottaa naamansa, onko sitä enää ikinä entisenlaisensa? Ottaisin silti riskin :)

  VastaaPoista
 11. Sulon kanssa mikään homma ei jää puolitiehen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan jos se on Sulosta kiinni ;)

   Poista
 12. Oi noita masutäpliä :D
  .....niin mitkä viherkasvit.... :)

  VastaaPoista
 13. No pitäähän sitä Naukulassa yksi miespuoleinen puutarhuri olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehokas onkin! Ainakin siinä karsimispuolessa.

   Poista
 14. Ai niin, nyt muistan, miksei meillä ole viherkasveja ;-)
  Ihanan touhukas tämä nuoriherra on. Silityksiä vaan täältä meiltä!

  VastaaPoista
 15. Voi Sulo:) taidan olla täysin fani jo:)

  VastaaPoista
 16. Uupunut arkkitehti. Mikä suloisuus!!!

  VastaaPoista
 17. Saatoin vähän jäädä kiinni tuohon massutäpläkuvaan.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.