lauantai 16. tammikuuta 2016

Kissojen miniloma

Mummulassa

Sulo ja Namu olivat minilomalla mummulassa. Siellä oli juostu rallia, tarkkailtu tipuja, aseteltu verhoja ja muutenkin hauskuutettu mummulan väkeä. Minua ilahdutti erityisesti, että saapumiseni mummulaan tänä aamuna ilahdutti kaksikkoa kovin. 

Kesti noin 30 sekunttia ja Sulo oli selällään pötköllä keskellä olohuoneen lattiaa ja Namu ryhtyi selittämään mummulan tapahtumia antaumuksella. Selitti niin kovasti, että äitini ihmetteli mikäs Namulle nyt tuli. 


Lisäksi pitää mainita, että äitini ymmärsi säilyttää kaukosäädintä oikeaoppisesti tuolilla, eikä pöydällä mistä se rämpytettäisiin alas. Sen verran on huomauttamistakin, että Namua ei kerran huomioitu. Se kostettiin heti hyppäämällä television päälle. Onneksi mitään ei tapahtunut, sillä mummulan televisio on erittäin ohutta mallia...


21 kommenttia:

 1. Vai sellainen miniloma! Lomalla on aina mukava olla, varsinkin mummolassa! Tapahtumat pitää toki selostaa juurta jaksain, mistä mamma muuten tietäisi miten on mennyt?

  Tuo tv:n päälle hyppääminen hirvittää kyllä noin ajatuksenakin. Onneksi täällä ei tähän mennessä ole sitä harrastettu. Rämpyttäminen ja nakertaminen on riittäneet meillä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona oleva taulutv on sen verran vanha, että se on tähän tarkoitukseen selvästi parempib eli leveämpi ja tukevampi. Toivottavasti Namu ei toista hommaa mummulassa, sillä se hirvittää enemmän. Vaikka kotonakin tämä temppu saisi kyllä loppua.

   Poista
 2. VAi olivat lomailemassa? Kiva kun pääsivät ilahduttamaan mummoa :D Hyvää viikonlopun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummu ja pappa olivat oikein mielissään!

   Poista
 3. Leevi luval Leevi Ukko: Kateltti Leevin kans noit kuvi tsa ja Leevi tuumas, et siin ylimäises kuvas o oikke hiano tyyli. Ja kyl noi muukki Leevi miälest oliva oikke mukava näkössi. Leevi kans tykkä joskus hiuka heiluttat telkkari. Se kurkka siält takka ja morjesta. Onneks ei ol viäl mittä vahinkko tullu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen kuvan tyyli onkin Sulon tervehtimistyyli! Pötkölleen, pikeäksi ja massutäplät kohti taivasta.

   Poista
 4. Ihanat, venyttelijä ja kommentaattori ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se; toinen rentoutuu kun mamma tulee ja toiselle tulee tarve ryhtyä komentelemaan!

   Poista
 5. Olit tervetullut takaisin, ja sehän on kiva se. Säännönmukaisesti, olipa mulla kuka kissa milloinkin ja käyn pienellä matkalla, kissat unohtaa mut sekunnissa ja takaisin tullessani pörräävät vain tilapäisen ruokkijan ympärillä. Sulo ja Namu on näköjään toista maata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanen huomauttaa, että edellinen kommenttisi ei pidä paikkansa! Kun Ilona ja Zetor kotiutuivat tässä taannoin Naukulasta, Ilona oli onnesta sekaisin kun harjasit tutussa paikassa :D

   Poista
  2. Jooooo mut... puhuin tavallaan niistä edellisistä (ja Ilonakin oli onnesta sekaisin vasta seuraavana aamuna). Kun tulin Ruotsista, Harmaa pyöri vaan A:n ja K:n ympärillä, koska ne oli ruokkineet ja lellineet 4 pv. Kun tulin Lontoosta, Peto pyöri vain T:n ympärillä, koska se oli ruokkinut viikon. Kun tuli toisen kerran Lontoosta, Peto pyöri vain I:n ympärillä jne.

   Mokomat ♥

   Poista
 6. Olivat varmaan miettineet, että koskakohan se Mamma palaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti näin oli tapahtunut.

   Poista
 7. Massutäplät! Olit odotettu, vaikka loma olikin muruilla onnistunut.
  Kiva tyyny oven edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne se tyyny päätyi! Tarpeeseen on tullut näillä ilmoilla. :) Hyvin bongattu!

   Poista
 8. Mummula on kyllä ihana paikka ja voimavara niin ihmislapsille kuin näköjään kissalapsille. Eläköön mummula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se meidän toinen mummula on!

   Poista
 9. Onpa siellä ollut jännä reissu, kaikille osapuolille. :D Onneksi telkkari ei kaatunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei! Olisi tullut kallis keikka.

   Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.