torstai 21. tammikuuta 2016

Muotokuvastudio - osa II *EDIT

Valokuvamalli






EDIT: Niin ovat Mauno ja Eppu reippaita poikia, että pistivät henkilökuntansa hommiin ja muuttamaan valkotasapainoa kuvastani. Alla olevan on siis käsitellyt Maukujen henkilökunta. 




Säädöt edelleen pielessä, mutta menköön. Toinenkin valokuvamalli halui esille. 
Ja kun säädöt oli napputeltu hieman paremmin kohdilleen, sopii arvata tuliko kukaan studioon.  



22 kommenttia:

  1. Edit nyt on tuollainen "quick&dirty"-mallinen minuutissa vetäisty, Namu taisi pikkuisen liikaa menettää keltaista turkistaa, mutta kun ei ole mallia vieressä... Olisipa! Kyllä tännekin yksi punanuttu kelpaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisessa perheessä pitäisi olla yksi punanuttu? :D Ehkä minäkin vielä opin! Kun on vähän päässyt jyvälle kameran toiminnoista, muutkin kuvankäsittelyyn vaikuttavat asiat ovat alkaneet kiinnostaa enemmän. :)

      Poista
  2. On Namu kyllä kaunis malli!! - Emäntä

    VastaaPoista
  3. Kummankin kössötysasennot on hyvät! Hienot mallit ♡♡

    VastaaPoista
  4. :-D Sisäkuviin tulee herkästi keltainen valo, vaikka olisikin laittanut kameran säädöt oikein. Ihana malli tuo Namu! Oikea namu ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, niin se on, mutta minä en muistanut nyt tuota valkotasapainoa laisinkaan.

      Poista
  5. Oo, valkotasapaino! Kunpa minäkin oppisin sen säätämään. Mallissa, punanutussa siis, ei kylläkään ole mitään sanomista eikä "säätämistä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minun pitäisi se muistaa säätää.... Mallissa ei todellakaan ole säätämistä, mutta aikalailla säätää kyllä itse.

      Poista
  6. Namu on ihmeellisen kaunis ♥

    Kumma ettei kukaan tullut studioon, kun mamma olisi halunnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kukko käskien laula ja kissa nyt ei ainakaan :D

      Poista
  7. Vuoden huippista ei tarvitse enää etsiä!

    VastaaPoista
  8. Hienoja kuvia ja upeat mallit! :) Mutta niin tyypillistä, että kun studio on viritetty huippuunsa, kaikki kaunottaret ja komistukset sattuvat olemaan siestalla. Mäkin tarvitsisin taas kanssabloggaajia kameran nappuloita vääntelemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kameran nappuloita on hyvä vääntää ja jos joskus haluaa itse oppia, niin suosittelen kurssia! Minulle avautui ihan uusi maailma!

      Poista
  9. Hih, tyypillistä. :D Mutta hienosti Namu poseeraa silloin kun on paikalla. ♥ Tuossa studiossa saattaisi kuvien valkotasapaino olla superhelposti säädettävissä GIMP-kuvanmuokkausohjelman automaattisella valkotasapainosäätäjällä. :) Mie käytän sitä toimintoa aina kun jälki jää sillä hyväksi. Joskus se muokkaa etenkin Noran värejä liian siniseksi, jolloin menen mieluummin manuaalisilla säädöillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmasti onkin, vaan kuvatessa en muistanut edes koko valkotasapainoa. Tuo GIMP tulee nyt esille kahden päivän sisällä jo toisesta paikasta, joten tarvitsisi varmasti tutustua.

      Poista

Kur! Kiitos kommentistasi.