tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kissakahvilassa

Helsingissä

Sunnuntaina joukko kissabloggareita kokoontui Helsingin Kissakahvilassa. 


Lähes kaksikymmentä ihmistä samanaikaisesti, äänekäs puheensorina ja touhu. Kengät pois, kamerat esiin ja menoksi. Tuntui kun kissat olisivat meitä oikein odottaneet. Eivät kaikki tietenkään, sillä aamupäiväpäiväunien pituutta ei voi ennalta määritellä. Mutta sehän on selvä se.  


Kissakahvila oli muuttunut mielestäni edukseen. Olen tyytyväinen, enkä vähiten siksi, että muutoksesta tuntuivat nauttivan eniten kissat. Kahvilaan tuodut koivunrungot kiinnostivat kovin ja meille esitettiin myös kiipeilynäytös. Ovat siis rungot päässeet käyttöön heti. Tarjoomukset olivat muuttuneet edukseen, oli erikoiskahveja kissakuvioinneilla, oli kissamaisia leivoksia, oli vaikka mitä. Erittäin herkullista. Niin herkullista, että unohdin kuvata. Loppuhuipennus oli mojito-juustokakku ja se oli superhyvää. Hintoja en muista, mutta minä kahvittelin ja nautiskelin noin kahdenkympin edestä ja se kannatti!

En yhtään ihmettele, että Tampereella vuoden Tamperelaiseksi valittiin Kissakahvila Purnauskis. Purnauskiksen omistaja löytyy nyt myös Helsingin Kissakahvilan takaa ja on tuonut sinne tunnelmaa. Hieno kontakti kissoihin ja hienoa yrittäjähenkisyyttä. Henkilökunta pärjäsi upeasti vaikka tulijoita tuli samalla kertaa iso määrä. Tykkäsin tekemisen meiningistä. 

I-h-a-n-a  kassi tuumaa Namu-neiti. 

Mamma, se hiiri meni hukkaan jo. 

Mä haluun kanssa tonne kassiin, mamma!
Ja se viltti on kyllä sitten mun. 

Kiitos järjestävälle taholle, kiitos Cisionin tuloksien huomioimisesta Miukumaalle (toim.huom. taputimme railakkaasti sekä koira- että kissablogeille), kiitos Helsingin kissakahvilalle, omistajalle ja henkilökunnalle ja kiitos Royal Caninille hienosta lahjakassista ja sen sisällöstä. Sulo rrrrrakasta harmaata huopaa ja leipoo sitä ihastuneena ja täytyy kyllä sanoa, että tämä mammakin siihen mielellään kietoutuisi. Niin ja hiiri on jo hukkunut, että niin hyvä se oli. Ruokalahjaa ei ole vielä noudettu, kun edellisiä raksuja on vielä jäljellä. Oli hyvä paketti. 

Helsingin Kissakahvila löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 55. 
Tampereen Purnauskis taas on Tammelan torin kupeessa, osoitteessa Aaltosenkatu 31-33. 

Ja jos innostuit vierailemaan kissakahviloissa, niin aika kannattaa varata etukäteen. 


24 kommenttia:

 1. Meillä oli kyllä mukava päivä Kissakahvilassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Oli mukava nähdä, toivottavasti pian uudelleen.

   Poista
 2. Aamuneljän herääminen kannatti, sillä niin mukavaa oli :)

  Meillä herra innostui hiirestä niin paljon, että sellaisia loikkia ei ole täällä nähty aikoihin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikainen kissatäti :) Hiiri on todella ollut menestys!

   Poista
 3. Kiva postaus! Oli todella IHANA kun pääsit mukaan!!! Jännityksellä odotan mitä meillä hiirestä tai huovasta tuumitaan :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viime tippaan jäi ilmoittautuminen kun kesäohjelmaa piti vähän säätää.

   Poista
 4. Pitäisköhän sitä tällä viikolla piipahtaa kysymässä, olisiko yhdelle kissatädille tilaa? Sen verran tämä postaus innosti muo näkemään muutokset hetijanyt !

  Meillä viltti on kanssa suuri suksee - Börje on sen löytänyt. Hiiri on täälläkin kateissa ja ajattelin jossain vaiheessa hakea Royal Caninin ruuat, yhdistää ne kaapissa olevien ruokien kanssa ja toimittaa ne kodittomille. Ai niin, ja lelujakin tilattiin heti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä! Oli siis hyvä, että teille lahjakassin toin.

   Poista
 5. Vai meni hiiri hukkaan! Se oli sitten hyvä hiiri! Tosi hyvä muuten, että teillä on noin yksimielisesti jaettu se lahja! Hiiri Namulle ja viltti Sulolle. Ruuat ja paperipussi molemmille. Pääsihän Sulokin paperikassiin?

  Kahvilassa oli varmasti mukavaa ja hyvää seuraa! Ja herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pääsi, vaikka kassit ja pussit ovat kyllä enemmän Namun juttu. Se yllätti kyllä, että Sulo rakastui peittoon ja ryhtyi leipuripojaksi.

   Poista
 6. Meilläkin hiiri katosi välittömästi johonkin, en enää edes muistanut, että oli joku hiirikin... Ilmeisen onnistunut hiirulainen siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadonneet hiirulaiset ovat parhaita! Niitä voi metsästää uudelleen ja uudelleen. T. Sulo ja Namu

   Poista
 7. Itsellä on ollut jo pidempään suunnitteilla käydä tuo Tampereen kissakahvila katsatamassa, joku kerta kun sillä suunnalla liikkuu. Etenkin kun poikaystävä ja siskontyttö ovat ihan kissafaneja, eli seurakin olisi taattu niiden karvaisempien kahvilaseuralaisten lisäksi.

  http://paarynaelain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä! On ihana paikka, jossa hyvä tunnelma.

   Poista
 8. Namu rakas, meil on kassin suhteen sama maku. Kuvia löytyy myös meiltä muttei oo keretty julkaseen. Sä oot yhtä nätti ja ihana ku ennenkin. Serkkupojalle terkut. Sääli kun se saa asuu sun kaa mut mä en

  Rakkain terveisin
  Zetor

  VastaaPoista
 9. Seuraavaksi kun suuntaan helsinkiin on pakko käydä kisukahvilassa!!

  VastaaPoista
 10. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! Nämä kissablogimiitit ovat aina yhtä hauskoja ja kovaäänisiä :)

  VastaaPoista
 11. Kahvila näyttää nyt tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.