keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kova hinku

ulos

Helmillä on maaliskuu ja ulos tekee mieli. Harmi vaan, että sääherra ei ole ollut suosiollinen. Yleensä nenää ei pistetä ulos lainkaan, helistetään vaan päätä rivakkaan ja poistutaan paikalta. Joskus käy kuitenkin vahinko ja ulos mennään kovallakin pakkasella. Aurinko varmasti hämää.

Kokovartalo jähmetys iskee kyllä nopeasti ja takaisin sisään on tultava vauhdilla. Vielä ei lekotella parvekkeella lempipaikalla vaikka aurinko pilkistelee kivasti. Helmi selkeästi kokee tulleensa huijatuksi.

13 kommenttia:

 1. APUA! Äkkiä sisälle Helmi, tuollainen jähmettyminen ei ole yhtään hyväksi kissalle! Mamman kainaloon, siinä on lämmin! Tai jopa sopivaksi lämmitettyyn saunaan?

  VastaaPoista
 2. Se on niin väärin, siellä näyttää lämpimältä. Ymmärrän Helmiä.

  VastaaPoista
 3. Komppaamme Cheriä! Säälimätöntä puijausta!

  VastaaPoista
 4. Meitä on kaikkia huijattu! Jos se yhtään lohduttaa kevään puutteessa kärvistelevää Helmiä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt on juksattu Helmiä ja kunnolla. Niin täälläkin Viirua - käväisee terassilla ja samantien sisään. Ulkona käy postilaatikolla Isännän kanssa - sylissä;)
  Aurinkoisempia säitä sekä teille että meille!

  VastaaPoista
 6. Helmille pitäis hommata töppöset( uggit ) ja pipo niin tarkenisi ulkoilla. Onni ulkoilee pitkänkin aikaa, mutta ulkoilu tapahtuu lasitetulla terassilla. Kylmähän siellä on kuin ulkona mut ei voi verrata ulkoulkoiluun.

  Onnin sokeriarvot on olleet liian alhaalla ... vaan hyvin voidaan kuitenkin ja annosta on luonnollisesti pienennetty.
  Ja hienosti sujuu lääkeen anto, siitä tulee varmaan niin hyvä olo
  :)

  T. Onni ja mammansa

  VastaaPoista
 7. Taitaa koko kevät olla suurta huijausta. Ainakin Topi näytti tänä aamuna olevan sitä mieltä, kun klo 6 aamulla sisäkkö viimein suostui raottamaan ulko-ovea ja siellä olikin pakkasta 20,9 astetta.

  VastaaPoista
 8. Ihan pian koittaa se hetki kun huijaus päättyy, ihan varmasti koittaa. Koittaahan? :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi on sentään tota auringonpaistetta edes vähän kompensoimassa kylmiä varpaita! Mut se toimii vaan ihmisille lohtuna, ei kissoilla.Kissojen pitää päästä paisteella ruohotupolle.

  VastaaPoista
 10. Hölmö aurinko, ei saisi noin ihanaa tyttöstä huijata! :(

  VastaaPoista
 11. Taitaa olla näistä yöpakkasista päätellen huijausta koko kevät :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista! Tänäänkin aurinko ihanasti kirkasti maailman, ja lisäksi lumensulamista oli havaittavissa, vaikka pakkasta olikin!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.