maanantai 29. marraskuuta 2010

Sisar hento (?) karvainen

kertaa kaksi

Helmi Orvokki on jo pidemmän aikaa antanut iltapesun Mamman silittävälle kädelle, yleensä samanaikaisesti kun Mamma rapsuttaa Helmiä korvan takaa ennen nukkumaan menoa. Nyt on tähän puuhaan ryhtynyt myös Wilma Ilona. Wilma lipaisee harkitusti ja vain kerran. Sisaret hennot (?) karvaiset haluavat hoitaa myös Mammaa.

Parempaa kuvamateriaalia ei valitettavasti tästä hoidosta ole tarjolla. 


7 kommenttia:

 1. Kuvamateriaalihan on aivan ihanaa, priimaa suorastaan. Ei minullakaan ole yhtään kuvaa Ransun jokailtaisesta nenänpesusta (MUN nenän) ja pussailusta, peukalon lutkuttamisesta (MUN peukalon) ja tassuilla leipomisesta. Voin vain kuvitella miten ihana tuo teidän nukkumaanmenohetki on, ja miten teilläkään ei tule iltalukemisesta mitään. Mutta kai sinut palkitaan hyrinällä teilläkin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä palkitaan hurinalla! Kovaäänisellä ja sitä jatkuu ja jatkuu, joten voin myös lukea. Sitten kun sammutetaan valot, käännämme molemmat kylkeä ja nukumme selät vastakkain :) .

  Ihanalta kuullosta myös nenä- ja peukalopesu! Tassuilla täällä leipoo vain Wilma, kukaan ei enää lutkuta. Edesmennyt Onni lutkutti korvalehteä :)

  Melkein tekee jo mieli nukkumaan :) Ihania tapoja ihanilla kissoilla, siellä ja täällä ja muuallakin :)

  VastaaPoista
 3. Loputtoman söppeli onnenkissa! Tuen Sailaa; kuvamateriaali on priimaa :)

  VastaaPoista
 4. Minä joskus sattumalta saatan uskaltautua lipaisemaan mamin jalkaa, kun se aamusella kävelee pyjamassa sääret paljaina, mut hyvin harvoin!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän suloista!

  Meillä kissat muistaa pitää huolen siitä, että se on aina vaan ihminen, joka hoitaa paijailun ;D Vaikka kyllä meilläkin ihminen joskus pesulle päätyy, mutta se on aina enemmän semmoista tuohtunutta "Tänne sieltä paskatassu! Taas oot itses sotannut ja minä joudun sut putsaamaan!" -pesua :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuvamateriaalia! :)

  Kollo tulee iltaisin hakemaan mut sängylle rentoutumaan. Kissan hurina ja hengityksen äänet johdattelevat hyvin unten maille. :)

  VastaaPoista
 7. Ella: Kiitos! Ainakin Helmi oli onnellinen :)

  Killi: Siitä on hyvä aloittaa :) !

  Kitinen: Voi sua sottapyttyä ;) ! Onneksi on auttajia!

  Sirpa ja Kollo: Ihanaa, että oikein noudetaan paikalle <3

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.