tiistai 11. tammikuuta 2011

Evakkoon

Kylpyhuoneiden saneeraus

Naukulan taloyhtiössä alkaa viikon kuluttua kylpyhuoneiden saneeraus useammassakin asunnossa. Vaikka Naukulassa on kaikki kunnossa eikä sellaisia toimenpiteitä tarvita, kahden seinänaapurin asuntojen kylppäreiden lattiat piikataan auki. Voi sitä meteliä mikä siitä syntyy! Onneksi Naukula saa asiasta varoituksen ja likat pääsevät pariksi päiväksi mummolaan turvaan. Ajankohta on vielä avoin naapureiden rempan aloittamiselle....mutta automatkaa lienee siis tiedossa lähitulevaisuudessa. Siitä tiedetään jo etukäteen mitä mieltä likat ovat. Muuten ollaan aika tuppisuina, mutta automatkailu saa aikaan miukuja, maukuja ja naukuja. Siitä nimi Naukulan kerhokin on itseasiassa saanut alkunsa.

8 kommenttia:

 1. Voihan miu! Ja nau ja mau. Otamme osaa. Onneksi evakkola on kumminkin olemassa.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Wilmalle ja Helmille automatkoille ja toivottavasti remppa sujuu nopeasti!

  VastaaPoista
 3. Meillähän on sellainen tilanne, että meidän linja on rempattu, mutta KOKO muuhun taloon tulee putkirema, alkaa tänä vuonna. Olen niin helvetin huolissani kissojen jaksamisesta :-( Möykkä ei ole aina kamalaa, mutta varmasti sitten kun naapurien kylppärit romutetaan. Ensiapuna suljen päiväksi eteisen ja huoneen välisen oven sekä varustan kissoille mukavat laatikkonukkupaikat lipastojen alalaatikoihin. Mutta jos niiltä silti menee hermot??? :-(((

  VastaaPoista
 4. Saila: Evakkola on olemassa, se on hyvä! Puolisukua saa hommaan valjastaa, kun Mammalla ei ole autoa, mutta se on vain järjestelykysymys. Voi kyllä viedä aikaa ennen kuin evakkolaan täytyy lähteä.

  Sirpa ja Kollo: Kiitos! Tsemppiä autoiluun tarvitaankin (ja hermoja).

  Zepa: Just! Onpa sit kivaa teilläkin! Jos tietäisit koska pahin möykkä on ja jos Naukulassa on silloin rauhallista, voisin kyllä ehkä tilapäismajoittaa 1-2 päivää. Vähän kyllä arvelluttaa Mustan ujous ja ruokavaliot... Ja mitenkäs suhtaudutaan toisiin kissoihin? On täällä kyllä yksi huone jonka välioven saa kiinni.

  VastaaPoista
 5. Jaahas. Naukulan likat (ei kuitenkaan Mamma)lähtevät sitten evakkoon nopeammin kuin arvattiinkaan! Toinen naapuri kertoi, että piikkaus alkaisi jo 24.1. ja täytyypi sitten tarkistaa, että toinenkin alkaisi samaan aikaan.... Ettei tule kahta reissua.

  VastaaPoista
 6. Minulla on kaupungissa yläkerrassa ollut parikin remonttia. Yllättävän hyvin pojat ovat sen ottaneet ensi järkytyksen jälkeen, kun ovat huomanneet, ettei kukaan vieras kumminkaan liikuskele MEILLÄ. En tiedä, onko sillä osuutta asiaan, ettei täällä yleensä kumminkaan olla kuin viikko tai kaksi kerrallaan.

  VastaaPoista
 7. Saila: Näin voisi olla täälläkin, mutten viitsi ottaa riskiä! Automatka kestää kuitenkin vain n 40-50 min suuntaansa ja apua kuljetukseen on järjestynyt.

  VastaaPoista
 8. Kiitos, katellaan miten käy. Eihän remppa onneksi vielä ala.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.