tiistai 7. kesäkuuta 2011

Portaat

Nyt ja ennen

Naukulan ulkotarhaan pääsee kätevästi kana- ei kun kissaportaita pitkin. Eihän kissa toki portaita tarvitsisi, mutta kun sellaiset löytyivät Naukulan entisestä kodista, oli ne saatava hyötykäyttöön.

Tässä ne ovat nyt:


Ja näin niitä käytettiin ennen:
Aluksi portaiden käyttötarkoitus ei auennut parivaljakolle, mutta kun se tapahtui, niin siitä vasta riemu syntyikin. Onnin ja Wilman yksi lempipaikoista oli vaatekaapin päällä. Viimesen kuvan kaltevuusaste on kyllä hieman väärä, mutta onneksi muista kuvista saa paremman kuvan.

Jos löytyy korkealta sopiva tila, ja on taitoa hyppysissä niin ei voi kuin suositella vastaavaa ratkaisua!

PS. Naukula on kartanut kortensa kekoon ja osallistunut tutkimukseen. Osallistukaa tekin!

11 kommenttia:

 1. Mainiot! Minä myös suunnittelin vastaavia ulos-sisään systeeminä tuuletusikkunasta, mutta kun on sellainen vanha tuuletusräppänä missä on pelti ja hyttysverkko... Niinpä en ees uskaltanut ehdottaa pellin leikkaamista ;) Olen nähnyt myös somisteena vastaavat talon seinällä, ikkunan alla ja siinä kissapatsas kurkistelee sisälle ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Idea tuli minulta, ja isäni toteutti. Olivat paikoillaan ehkä viikon ennenkuin kumpikaan tohti kokeilla. Sitten siinä sitten mentiinkin välillä aikamoista rallia. Ja kivaa oli!

  VastaaPoista
 3. Olisko hissi seuraavana toivelistalla? :-)

  VastaaPoista
 4. Hienot portaat hienoon tarhaan!

  VastaaPoista
 5. Hienot portaat ja suloiset käyttäjät! Meilläkin on nyt ulkotarha suunnitteilla, tosin kesämökille vaan eli ei niin jatkuvaan käyttöön. Osiris oli kuulemma juuri hoidossa ollessaan viettänyt aikaa vaatekaapin päällä katonrajassa ja portaita ei ole - kaverilla on hyppiminen hallussa. :)

  VastaaPoista
 6. Samanlaiset, hieman kapeammat portaat oli tännekin alussa suunnitteilla, mutta tekemättä jäi. Ja nyt niitä ei tod. tarvita ;).

  Ne ovat aivan loistavat teidän likkojen ihanassa ulkotarhassa.

  VastaaPoista
 7. Me asuttiin Pedon kanssa omakotitalon alakerrassa Lappeenrannassa, ja sinne tein keittiön ikkunan alle tuollaiset portaat ekan kerran. Vähän joutui tosiaan houkuttelemaan huivin hapsuilla sitä ensimmäistä juoksua portaita ylös, mutta sitten homma aukesikin kerralla. Peto ei ollu mikään dyhmä :-)) <3

  VastaaPoista
 8. Viivi: Saattaapi olla! Pikkasen laiskanpulskeita ovat tytöt :)

  Sirpa ja Kollo: Kiitos!

  Katja: Kiitos!

  Katariina: Toiset ne jaksaa ilman rappujakin :)

  Minni: Hyvä jos ei tarvita :)

  Zepa: Tietenkin teillä on ollut :) Tehän olette trendsettereitä :)

  VastaaPoista
 9. Hienot portaat sekä entisessä että nykyisessä käytössä!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Paula! Ollaan oltu niihin varsin tyytyväiset itsekin!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.