keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Vessakäyttäytyminen

Helmi Orvokin tyyliin

Vaikka Wilma on tämän kotitalouden neiti, kyllä Helmistäkin sitä vikaa hieman löytyy. Löytyi sitten näillä helteillä, että kiitos vaan vinkistä Helmi, kissanvessan- ja kylppärinpesu olikin juuri ensimmäisenä listalla.

Wilma kävi pikkukakalla, ja Helmi oli jonossa pissalle. Siinä välissä en sitten niitä kakkoja ryhtynyt poistamaan ja kuinkas sitten kävikään? Helmi pissaa lorotti ohi, kun ei tohtinut kakan yli peremmälle koppiin mennä. Pissaa  valui lattialle, kissanvessan alle, eikä siinä muu auttanut. Onpahan nyt ainakin puhdas kylppäri, kissanvessa ja kylppärin matotkin kunhan kone ne puhtaaksi pyöräyttää. Sopivaa puuhaa hellepäivälle tuo kuuman veden kanssa lotraaminen?
"Onks sun pakko kertoo kaikki? Mä en haluu et Toto saa tietää"


"Mut jos mä syön tän johdon poikki, nii ei oo todistusaineistoo?"
Tarkkasilmäisempi ehkä näkee vessan oviaukkoa koristavan kissamerkin? Se on löytynyt silloin kun Naukulassa oli vielä kolme kissaa; musta Onni, harmaa Wilma ja punainen Helmi. Aika löytö, eikö?

11 kommenttia:

 1. Kollolla on samoja elkeitä - kissa käy potkimassa hiekkaa niin kauan, että kakat poistetaan. :D

  Siisti Helmi! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno vessanmerkki. Ja teillä näkyy olevan muitakin kissatavaroita ja -kamppeita, kuten esim. hauska kissasuihkuverho. Kissahan on tunnetusti puhdas elukka, eihän sitä nyt tohdi toisen kakkojen päälle mennä pissalle. Höh. Ei Helmikään, eikä varsinkaan Helmi.

  VastaaPoista
 3. Meidän puhtaudenystävät ovat niin fiksuja, että kun yhtä vessaa aletaan siivota, voi aina samaan aikaan mennä toiseen, vielä likaiseen vessaan. Ilmeisesti se alkaa tuntua puhtaalta ja käyttökelpoiselta siinä vaiheessa kun tietää, että pian sekin siivotaan.

  Ei huolta Helmi, tätä postausta ei KOSKAAN näytetä Totolle!

  VastaaPoista
 4. Ihan oikein Helmi, minäkin joskus lorottelen hiekkiksen seinille (joskus ihan puhtaaseenkin hiekkikseen) niin, että pohjan ja katon välistä valuu emännälle siivottavaa.

  -Tommi

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo: Niin - ohi pissi oli siis oma vikani :) Mitäs en kerennyt sekuntissa sitä kakkaa korjaamaan....No, tulipahan pestyä taas kunnolla.

  Paula: Tuo suihkuverho (jonka olen saanut joskus joululahjaksi) tuo mieleen Helmin :) Kissamerkin olen ihan itse ostanut. Oli vaan pakko kun taloudessa oli silloin samanväriset kissat.

  VastaaPoista
 6. Jenni: Kittos! Mä kyl voisin semmosen diplomin tost sul antaa.

  Tommi: Vahinkoi sattuu mut onks niist pakko KOKO maailmal kertoo?

  VastaaPoista
 7. Meillä ei satu vahinkoja. Suoraan seinälle suhauttaminen Lyyti-neidin tyyliin ei ole vahinko, vaan tarkoin harkittu merkinanto. Satunnaisen seinäpissijän ansiosta tätikissoilla on käytössään äärimmäisen korkeareunainen muuttolaatikko-wc. Siinä sopii yrittää! Ikävä kyllä Unnan vierailun aikainen kakkosvessa on normaalireunainen...

  VastaaPoista
 8. Ella: No just! Pistää tuo vähän epäilemään Helminkin tarkoitusperiä....

  VastaaPoista
 9. mikäs loma se on jos kylppäriä ei pestä :-) terkkuja sipoolaiskateilta jotka nyt kesällä tekevät näköjään kaikki hädät ulos. Saas nähdä onko sisävessaan tunkua jos tulee sadesää...

  VastaaPoista
 10. Hei vaan! Niin, oli se ehkä jo pesun tarpeessakin :) Hyvää lannoitetta saat siellä Sipoossa!

  VastaaPoista
 11. Meilläkin silloin tällöin lorotellaan pitkin seiniä ja käytössä näyttäisi olevan samanlainen hiekkalaatikko, mutta kulmamalli, ja siitä ei kyllä tule seinäpissat lattialle... Tai sitten palvelusväki ei vaan ole huomannut niitä :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.