lauantai 26. tammikuuta 2013

Sitoutumaton kissapuolueen jäsen

Terveisiä Kiinaan

Ystävä kävi Kiinassa ja huomasi, että pääsy Naukulaankin on estetty. Toki tämä ymmärretään kun bloggaamista harjoitetaan tällaisella tunnetulla alustalla, mutta olemme silti närkästyneitä. Mekö muka poliittisesti vaarallisia?

"Mamma mitä tää tarkottaa? Eiks mul oo yhtään kaveria Kiinassa?"

Toki Helmi kuuluu Kissapuolueeseen, mutta on sen sitoutumaton jäsen. Täysin vaaraton kotikissa.

28 kommenttia:

 1. No NYT se on tuo puoluepolitiikka sitten iskenyt tuikitavalliseen kissanelämäänkin. Pitihän se arvata! Se on vaan herkkä asia tuo politiikka, väärä nenänpään asento voi aiheuttaa Kiinanpäässä epäilyä.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in. Oli kokeiltu käydä Naukulassa Kiinasta käsin, mutta eipä vaan onnistuttu!

   Poista
 2. Joskus sitä kissa voi MAOkasta väärällä nuotilla ? Miau?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On vissiin sanottu pari mauta väärällä nuotilla

   Poista
 3. Oijoi. Ehkä tällä nyt on jokin yhteys siihen, että Naukulasta pidetään kommenttiyhteyksiä auki maatiaisliiton edustajiin, joita siis Tuutusen basaarissakin ajoittain seikkailee. Vakuutamme tietenkin olevamme aivan rauhanomaisia ja vaarattomia mekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, yhteyksiä SEKÄ maatiaisliittoon, ETTÄ kissapuolueeseen... Hmmm. Johan tässä itsekin alkaa vähän epäilemään jonkinlaisia poliittisi kytköksiä!

   Poista
 4. Siis mitä? Kauheaa sensuuria. Naukulassa käsitellään ilmeisesti arkaluontoisia asioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in. Helmin viiksien pituus sekä ehtymätön katkarapuvarasto saattavat pian joutua salaiseksi luokitelluiksi!

   Poista
 5. Helmi on toisinajattelija pahimmasta päästä. Mitä siitä tulisi jos kaikki Kiinan kissat alkaisivat vaatia katkarapuja perjantaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä tietenkin. Kyllä blogiystävien seura avartaa tämänkin mamman näkökulmia!

   Poista
 6. Ehkä Helmin blogi voisi olla vaarallinen ja aiheuttaa tuhansia loikkaamisia! Naukulan vastaanottokeskukseen pitäisi palkata henkilökuntaa ja ehkä turvapaikkakin taata jollekulle.
  Vaan on se silti surullista, että Helmillä ei ole yhtään ystävää Kiinassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naukulan vastaanottokeskus?! Nyt selvisi salaperäiset askeleet pihalla... Onkohan täällä käyty Kiinasta asti?

   Poista
 7. Helmin kiinalaiset ystävät vierailevat tietenkin sivustolla jonkin kierto-ohjelman kautta! Niitä on siellä melkoisen paljon.

  Kissapuolueen sitoutumattomat jäsenet saavat ehdottomasti meidän äänemme kaikissa vaaleissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Nyt helpotti Helmiä - ystäviä voi olla Kiinassakin ja äänivyörykin on tulossa :)

   Poista
 8. Vaadimme kiinalaisille kissoille ja ihmisilleen pääsyä Naukulan blogiin. Vaikka Helmi ja muutkin blogikissat ovat kovin kissaoikeustietoisia niin ei blogeissa voi olla mitään niin arkaluontoista ettei sisältö sopisi Kiinassakin luettavaksi.:-)

  VastaaPoista
 9. Onneksi Helmillä riittää ystäviä täällä kotimaassa, vaikka olisihan se varmasti mukava vaihtaa naukumisia lajitoverien kanssa välillä kiinan kielelläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Helmin kissakiina saatta olla vähän ruosteessa vähäisen käytön takia.

   Poista
 10. Helmin kannattaisi keskustella aiheesta aidon kiinalaisen kissan Narun kanssa ;)

  Lähtökohtaisesti triolassa suositaan kyllä sananvapautta, hyvähenkistä anarakiaa ja rajojen poistamista maailmanlaajuisesti kissoilta. VAin öiseen aikaan suositaan sitten sitä hiljaisuuden harrastamista - terkut vaan Mimmille jos se tämän lukee...

  VastaaPoista
 11. Suuri vääryys! Vaikka onkin toki huolestuttavaa, jos kaikki Kiinan kissat alkavat vaatia katkarapuja perjantaisin, on silti vääryys, ettei Kiinasta pääse Naukulan blogiin! Mekin voidaan tulla Sirpan ja Kollon ja Helmin ja Mamman kanssa barrikaadeille.

  VastaaPoista
 12. Mitä Kiina menettääkään, kun ei pääse Helmin ja Mamman kaveriksi. Voi. Paitsi ne harvat kiinalaiset, jotka kenties osaavat mennä Naukulan blogiin kiertoteitä.
  Kerran yksi kiinalainen kertoi minulle, että Kiinassa syödään (tai on ainakin syöty) kissoja ja että kissanlihan syöminen saattaa parantaa joistain vaivoista... Ehkä tämä on vakava ja painava syy, miksi Naukulan blogia sensuroidaan? Etteivät kiinalaiset kissat lähtisi turvapaikanhakijoiksi Suomeen, mihin joku jo kommentissaan viittasi. Parasta siis ettei Kiinassa tiedetä Helmistä ja Naukulasta yhtään mitään.

  VastaaPoista
 13. Voi hyvänen aika, nyt käy sääliksi Kiinalaisia.
  Blogissani http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/
  on teille molemmille haaste :)

  VastaaPoista
 14. Mao! Mao! Maomao! Ja sitten aivastus: TSE!

  VastaaPoista
 15. Ehkä siellä Kiinassa ollaan kuultu Helmi-neidin vaikutusvallasta (Myrskykään ei halunnut luopua joulukortista jne.)..

  VastaaPoista
 16. Nyt äkkiä ottamaan yhteyttä Suomeen tulleeseen korkean tason naamiokissaan. Hän voi diplomaattiteitse varmasti järjestää kuntoon tämänkin epäkohdan. Koeta kestää siihen saakka : )

  VastaaPoista
 17. Poliittisesti arveluttavia nämä kissablogit :) Toki näissä paljastetaan salaista tietoa kunkin kissan elämästä ja tavoista ja omituisuuksista.

  VastaaPoista
 18. Kiinalaiset eivät selvästikään ymmärrä hyvän päälle tai sitten pelkäävät kiinalaisten kissojen oppivan ajattelemaan itsenäisesti...

  VastaaPoista
 19. Täällä on jotain laittoman söpöä.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.