maanantai 5. maaliskuuta 2012

Asiaa

Tulkinta-apua, kiitos!

Minä olen ollut töissä, niiskuttavana, mutta töissä. Yhden viime viikolta jääneistä omista asioistanikin sain tänään hoidettua kunnialla. Hyvä, hyvä.

Helmikin oli hoidellut omia asioitansa päiväunien ohella. Liittyivät lähinnä viestintään. Nyt sitten vain pohdiskellaan viestiä...


 

Mielenkiintoinen viesti. Monitahoinen, kuvakulmasta riippuen. Helmi ei myöskään ole suostunut paljastamaan mistä löysi tuon suosikkinsa. Ehkä odottaa jo uusia leikkihetkiä parvekemökkinsä katolla?

13 kommenttia:

 1. Tässähän riittää Mammalle pohtimista! Mutta varmasti viesti on Tärkeä Viesti ;D

  VastaaPoista
 2. Ahaa, siis Helmi oli jemmannut sen jonnekin niin ettei Mamma tiennyt missä lelu on. Tämä on tärkeä tieto. Hmm, hmm.
  Mun on pakko sanoa vähän musteläikkätestin tapaan mitä tuosta tuli ensimmäisenä mieleen. Käärme. Yyh, inhoan niitä syvästi ja anteeksi vain!
  Selityksenä, että kävin tänään venevajalla ja mietin, että sitten kun lumi ja jää sulavat laiturin päältä niin sen kivenkoloissa voi nähdä käärmekimppuja kevätauringon lämmössä. Jas kun Tiinankin blogissa (tinasdecoration) mainittiin lämmin rinne ja kohta sinne ilmestyvät käärmeet, niin tämä inhokkiotukseni on nyt ollut tänään mielessä.
  Ehkä sitä Helmikin meinaa, että kohta aurinko lämmittää paikat niin, että kaikki otukset ja kasvit heräävät?! Hieno 3D-installaatio joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Juu, toivottavasti ei vie ihan yöunia!

  Saila: Psst. Se on valkoinen piippurassi vaan. Ei tarvii pelätä! Helmi kyllä sitä kanteli suussansa kuin suurempaakin saalista ennen kuin sen tuohon tiputti. Jos Helmi haluaisi saada saaliiksi käärmeen? Tai vaikka edes kastemadon?

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli mieleen kahdesta ensimmäisestä kuvasta... aurinkolasit:D Näyttivät ihan rilleiltä, ehkä kuvakulma teki sen. Ehkä Helmi tarvitsee aurinkolasit kirkasta kevätaurinkoa varten?

  VastaaPoista
 5. Täällä Lissun kanssa pohdittiin kuvaa ja koska ekasta kuvasta tuli mieleemme numero 8, niin ajattelimme Helmin sillä viestivän, että 8 tunnin työpäivä on ehdoton maksimi Mammalle. Loppuaika pitää pyhittää Helmille.

  VastaaPoista
 6. On myös mahdollista, että viesti ei ole vielä valmis ja siksi ei aukea helposti. Ehkä kannattaa odotella pari muokkausta vielä?

  VastaaPoista
 7. Tämähän oli kinkkinen arvoitus. 8 voisi viitata tarpeelliseen määrään aterioita, mutta mites nuo muut sitten? Oikeastaan taidetaan kääntyä Zepan kanssa samoille linjoille.

  VastaaPoista
 8. Hmm, 8 on myös äärettömyyden merkki...

  Helmi viestii selvästi ääretöntä rakkautta Mammaa kohtaan! :)

  VastaaPoista
 9. Hienon abstraktin työn Helmi on luonut. Ehkä sitä ei pidäkään ymmärtää.Googletin abstrakti-sanan varmuuden vuoksi:se on todellisuutta jäljentämätöntä taidetta. Niin. Helmi saattaa olla edelläkävijä kissojen muotoilutyön saralla.
  On se ollut kivan näköistä kun hän on kantanut sitä suussaan.

  VastaaPoista
 10. Numero 8 viittaa selvästi tämän kuun kahdeksanteen, joka on naisten päivä! Helmi odottaa selvästi lahjontaa naistenpäiväksi, ja nyt muistuttaa asiasta :)

  VastaaPoista
 11. Juu, komppaan Tashan tulkintaa. Huomisesta naistenpäivästähän 8.3. Helmi muistuttaa. Naistenpäivän katkikset on varmaan suunnitelmissa?:D

  VastaaPoista
 12. Vinkkejä sen suuntaan, että kevään kunniaksi sisustus kaipaa myös tuuletusta?

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteista! Helmi vaikenee sanomansa suhteen ja on vain kävellyt piippurassin ohi ylväästi maanantai-illan jälkeen. Oli vissiin sitten sanottavansa sanonut ja ajattelee, että sen pitäisi riittää.

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.