maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tuliaisia

ja kuivaharjoittelua

Minäpä kävin tänään Stockmannilla vähän asioita hoitamassa (sanoo hän, rintaansa röyhistellen). Varsin tärkeitä asioita oli toimitettavana, kröhöm. Sieltä sitten matka jatkui kotiin lähes juoksujalkaa. Onhan kuivaharjoittelu syytä aloittaa mahdollisimman pian, nyt kun itse hankintakin on tehty.

Tästä se sitten lähtee - ehkä. Valjaiden laittaminen oli Helmin mielestä ihan hyvä homma, ja kova kehräys säesti niiden säätöä. Kehräys jatkui kun Helmi kokeili keittiön pöydällä mitä näiden valjaiden kanssa sitten oikein voi tehdä. Juominen, kuivanneiden heinien syöminen, muutaman askeleen ottaminen ja pöydälle pötkähtäminen sujuivat mainiosti kehräyksen saattelemana. Ehkä tästä tuleekin jotain, vaikka Stockalla epäilinkin tekeväni täysin turhaa ostosta. Tai ehkä tämä myönteä suhtautuminen johtui juuri siitä?

26 kommenttia:

 1. Punaiset tyttövaljaat! IHKUT! Oot söpö!

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän se sujuu. Meillä tulee totaalinen neliraajahalvaus, kun valjaat laittaa päälle. Ulkona voidaan just ja just kävellä maha maata viistäen. ;)
  Niin ja pst, toi toinen poikkinaru kuuluisi vissiin mennä etujalkojen välistä. ;)

  VastaaPoista
 3. Punaiset! Söpöt! Sopii just Helmin väriin. Hyvä että sopivat muutoinkin kuvioihin ;) Kyllä nyt kelpaa ulkoilla!

  Meillä on molemmilla mustat valjaat, mutta mulla on vaaleenpunanen fleksi. Niinkun sullakin, paitsi että sulla on tuollainen uudenmallinen, mulla on sellainen vanha.

  VastaaPoista
 4. Helmi voisi kuvitella että nyt Suuri Seikkailija lähtee maailmalle (Mamman kanssa).
  Söpö kissa!

  VastaaPoista
 5. Musta: Joo, ja pinksu flexi ;)

  Tinjamii: Kiitos vinkistä! Jäi käyttöohjeet lukematta kun oli niin kiirus ;) Nyt toisella kylmäharjoittelukerralla yritin laittaa sen yhden poikkinarun etujalkojen väliin, mutten onnistunut :) Taitaa vaatia enemmän harjoittelua minulta kuin Helmiltä!

  Friede: Juu, valjaat sopii muotoihin täydellisesti! Oli sen verran reikiä remmeissä :)

  Kirsti: Nimenomaan - mamman kanssa! :)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä punainen sointuu hyvin Helmin väriin! ja Helmihän on kuin kotonaan valjaissa :-O
  Kissat jaksavat aina yllättää.
  Tosiaan, se toinen naru (missä ei ole lenksua hihnaa varten) laitetaan etujalkojen välistä, edellyttää vasemman etutassun nostamista valjaiden muodostamaan neliö-reikään. Tän osuudenhan meillä tekee Ransu jo ennen kuin ehdin tehdä itse mitään, varmaan kiinnittäisi nuo klipsitkin itse jos ylettäisi :-D

  VastaaPoista
 7. Saila: Ransu on kyllä niin omatoiminen ja fiksu ♥ ! :D Pientä treeniä siis tarvitaan mammalta, onneksi ehditään harjoittelemaan enemmän ennen kuin loputkin lumet takapihalta sulavat. Katsotaan sitten miten jatketaan kun takapiha on tutkittu! Jos nyt sitä ylipäätään onnistutaan tutkimaan :)

  VastaaPoista
 8. Hienot ja tyylikkäät! Nyt vain ulos edustamaan! :)

  VastaaPoista
 9. No on hienot vehkeet Helmillä. Noin hieno vaaleanpunainen fleksikin. Täytyy vissiin minunkin fleksi mennä hankkimaan, nyt on käytetty vain ihan tavallista Etolan muovinarua. Ja Helmillä noin suopea suhtautuminen, hänhän on kuin vanha tekijä valjaiden käytössä.

  VastaaPoista
 10. Jenni: Tuota, tuota. Täytyisi vissiin mamman opetella ensin laittamaan ne valjaat kunnolla ettei Helmin tarvitse hävetä!

  Paula: Itse valjaat olivat jopa sieltä edullisimmasta päästä, mutta nuo flexit... Olisi vaan pitänyt minunkin ymmärtää, että tavallinen naru riittäisi! Enpä touhuissani sitä sitten ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 11. Valjaat on hienot, väri on Helmille juuri sopiva, ja flexi se olla pitää. Muuten, niitä flexejä on olemasssa myös swarovskin kristallein *bling bling* koristeltuna jos oikein haluaa brassailla...

  VastaaPoista
 12. Myrsky: No vähän kyllä siellä kaupassa hiplailin sellaista bling bling kaulapantaa...Mutta onneksi osasin jättää sen sinne! Helmi kun ei sitä tarvitse :)

  VastaaPoista
 13. Punaiselle tytölle punaiset valjaat. Hieno väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 14. Itseasiassa meilläkin yritettiin ensin sovittaa valjaita noin, ja sitten vasta huomattiin että eiku ei näin. Että huoli pois, ei se muillakaan ykkösellä onnistu ;)

  VastaaPoista
 15. Lissu: Eikös vaan?! Ihan joulunpunaiset ovat :)

  Henna, Friede ja Figo: Kun joka ilta harjotellaan pukemista, niin eiköhän se siitä! Nyt vaan vähän hihityttää asia :)

  VastaaPoista
 16. Oo, jännittävää! Mukavaa, että Helmille löytyi oitis mieluiset valjaat. Kyllä noin tyylikkäänä kelpaa lähteä valloittamaan lisätiluksia Naukulalle! :)

  VastaaPoista
 17. Ella: Varsin jännittävää! Eipä millään malttaisi odottaa huomista iltaa ja uusia harjoituksia :)

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä valjasharjoituksiin! :) Kesällä Helmi kulkee valjaissa jo hyvinkin kokeneesti. :)

  VastaaPoista
 19. Heino ensireaktio valjaisiin :)

  Tuo poikkinaru-juttu oli mullekkin ihan uusi tieto :O No mutta hyvin ne pojat on ulkoilleet ne muutamat kerrat, kun ollaan ulkoiltu, vaikka valjaat sitten väärin onkin ollut :DD

  VastaaPoista
 20. Minäkin laitoin ekalla ulkoilukerralla poikkinarun väärin, että ei tarvi hävetä :D Nykysin meillä tosin on Vänttiset joissa ei ole poikkinarua lainkaan.

  Hienot valjaat!!

  VastaaPoista
 21. Ainiin ja piti vielä lisätä että... Kokemuksen ääni tässä puhuu, että sitä saattaa joskus katua että opetti kissan valjaissaulkoiluun ;) Stellaa en sitten juuri olekaan opettanut ulkoilemaan, muuten meillä olisi eteisessä kaks huutavaa palosireeniä...

  VastaaPoista
 22. Voi mikä kaunis punainen asu :)
  Tuo pukee sinua Helmi niin mahtavan hyvin että et voi jättää käyttämättä ;)

  VastaaPoista
 23. Sirpa ja Kollo: Me halutaankin kesäkuntoon! :)

  Katja: Jos tämä blogi on opetusblogi, ei se ainakaan minusta johdu :) !

  Anni: Ehkä meillä ollaan rauhallisempia? Ehkä.

  Tasha: Eikös olekin? Mutta eipä ollut hullumpi Heroninkaan asuesittelu! :)

  VastaaPoista
 24. Tosi hieno homma, että vielä tuossa iässä kelpaa valjaat päälle jopa ilman valjashalvausta.
  Tuollaiset valjaat on kyllä vaikea hahmottaa ennen kuin on kissan päällä ne nähnyt - eikä siltikään aina meinaa mennä oikein varsinkin, jos ulkoilija ei malta pysyä paikoillaan. Vänttisiä olisi joskus hauska kokeilla - ainakin on vähemmän lenksuja.

  VastaaPoista
 25. Hienot valjaat! Aina voi opetella jotain uutta, jos se hyödyntää itseä jollain tavalla...Helmi, sä pääset NUUHKIMAAN!

  VastaaPoista
 26. Mindy: Juu, eipä tuntunut täällä juuri ongelmia olevan - ainakaan vielä. Ulkotarha on varmasti auttanut?

  Sulo: Joo, tänään Helmin tarkimman tutkimuksen kohteena oli ulkotarhansa ulkopuoli! :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.