tiistai 20. maaliskuuta 2012

Toinen päivä

Valjaissa

Tänäänkin on harjoiteltu valjastelua. Tietenkin, sillä yritämme päästä kesäkuntoon. Valjaat päälle, Helmi kehrää. Ollaan ovensuussa ja mamma menee ulos. Helmi haistelee ilmaa, kääntyy kannoillaan ja lähtee kovaa vauhtia iltaruokaansa maistelemaan. Ja sitten sama kuvina.

Että kyllä niissä valjaissa kävelemään pystyy - ainakin sisällä!

10 kommenttia:

 1. Tämähän on selvä kuvio, täytyy tankata ennen ulkoilua, ei tiedä kuinka kauas mennään ja eväitä ei oteta, niin parempi massu täynnä lähteä :D

  VastaaPoista
 2. Helmihän liikkuu kuin olisi ollut ikänsä valjaissa! Reipas tyttö, sitä paitsi valjaat sointuvat myös ruokakippoon - ehkä tämä sai Helmin ajattelemaan että asiat kuuluvat yhteen?
  Tuo tankkaus ennen ulkoilua -teoria on mainio ja looginen :-D

  VastaaPoista
 3. Siitä se lähtee! Kesällä sitten voi päästä lyhyemmällä tankkausajalla, kun ulkonakin on mussutettavaa.

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä pimeys ja lumi (täällä sitä vielä riittää) ei ollut Helmin mielestä houkuttelevaa. Ensi kerralla paremmalla menestyksellä!

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää. Helmi pääsee tuolla menolla mahtavaan kevät- ja kesäkuntoon.

  Saitte tunnustuksen blogistani, löydätte sen sieltä.

  VastaaPoista
 6. Helmi, olet tosi suloinen. Tietty vähän pelottaa, kauheeta mitä siellä oven takana voikaan olla! Mutta jos vähän reipastut, niin saatat tykätäkin! Tosin mutsi luki meille kerran Kirjastokissa-nimisen kirjan ja siinä se ihana kissa ei tykännyt olla ulkona. Kerran karkas ja sen jälkeen asui aina siellä kirjastossa.

  VastaaPoista
 7. Kivaa harjoittelua! Hienostihan Helmi on valjaisiin jo tottunut ja hyvä että ruokakin maistuu. Meillä talouden ykkösdiiva ei suvaitsisi lainkaan esitestailuja. Jos valjaat laitetaan päälle pitää ehdottomasti päätä ulos ja sieltä ei tulla sisälle alle puolentunnin.

  Pari vuotta sitten Lulu innostui ulkoilusta niin paljon ettei se suostunut syömään edes iltapalaa ennen ulkoilua. Siinä minä sitten seisoskelin pitkän työpäivän jälkeen vähintään puolille öin pihalla että kissat saivat haistella heiniä.

  Nyt odotellaankin kaikessa rauhassa kesää ja lämpimiä kelejä. Kesäharrastuksena valjastelu on varmaankin myös Lean suosiossa kun ei tarvi mennä ulos pelottavan kerrostalorapun kautta. Odotettavissa voi tosin olla jänniä hetkiä, sillä molemmilla seinänaapureilla on koira.

  VastaaPoista
 8. Punapippuri: Helmi yrittää kyllä! Ulkoilu on tuttua, koska Helmillä on ulkotarha :)

  Anonyymi: Niin, vaikka maailman ympäri :)

  Saila: Valjaat kyllä sointuvat tuohon Helmin Vappukukka-lautaseen hyvin :)

  Mindy: Toivottavasti siellä mussutetaan sitten kuitenkin vaan heinää!

  Myrsky: Saattoi olla, että se Flexi hämäsi.

  Paula: Kiitos kovasti! Vastaamme myöhemmin :)

  Zepa: Niinpä!

  Sulo: Kyllä se tästä lähtee!

  L-L: Sielläpä tuleekin sitten varsin jänniä hetkiä! :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.