perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ei koskaan ennen

ja nyt taas!

Ilmeisesti Mamman huomion saaminen oli iltana eräänä hieman kiven takana. Helmi onneksi keksi keinot tähänkin asiaan.

Yleensä Helmi ei koskaan tule sohvalle samaan aikaan, nyt yllätti hyppäämällä selän takaa sohvalle ja käveli sitten rauhallisesti selkänojaa pitkin toiseen päähän sohvaa ja sieltä alas.Vai ehkä reitti vaan sillä kertaa kulki juuri siitä? Mene ja tiedä. Onneksi kuitenkin kamera oli sohvapöydällä.

7 kommenttia:

 1. Tässä on nyt jotain uusia tuulia ilmassa. Jospa Helmi Hempukka testailee uusia pikareittejä kohti uutta ulko-ovea?

  VastaaPoista
 2. Se on hauskaa, kun näillä kissoilla on omat tapansa ja oleskelupaikkansa ja reittinsä, kullakin omat ja yksilölliset. Ja sitten on nämä yllätykset ja poikkeukset, joista sitten joskus voi poikia ihan uusia tapoja. Ehkä tämä oli vain Helmin poikkeusreitti, mene ja tiedä. Minulla yksi kissa Olivia aina juoksi sohvan nojan päästä päähän ja maukui kovalla äänellä. Minulla oli tapana pitää joitain sohvatyynyjä siinä nojan päällä ja kissa puski ja heitti ne päällään vauhdilla alas nojalta ja lattialle. Se oli sen kissan reitti ja tapa ja näkemys asioista. Että mitä ne tyynyt tekee siinä hänen tiellään. Mutta aina minä ne tyynyt palautin paikalleen että kissa sai heittää ne alas.

  VastaaPoista
 3. Luultavasti siitä nyt vain oli Helmin mittapuulla lyhin ja kaikinpuolin sopivin reitti sieltä, missä Helmi oli sinne, minne Helmi oli menossa.

  Häntä ainakin on tomerasti pystyssä.

  VastaaPoista
 4. Saila: Todennäköisesti juuri näin!

  Paula: Olipas Olivialla hauska tapa!

  Henna, Friede ja Figo: Kovin oli tomeran tuntuista kulku muutenkin! Hyvin bongattu.

  VastaaPoista
 5. Musta ja Harmaa: Hups! Toivittavasti kukaan ei nähnyt!

  Otto Kulta: Juuri niin. :)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.