keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Nyt välähti!

Uusi taktiikka

Tänäänkin on harjoiteltu. Valjaiden pukeminen aiheuttaa edelleen kehräystä ja väliremmikin on osunut kohdallensa. Kiitos vaan kaikille asiassa opastaneille henkilöille!

Tänään valjaat puettiin päälle ruokapöydällä (missäs muualla?) ja minä painelin sitten ovesta ulos flexin kanssa odottelemaan. Kun Helmi oli jo ulkorapulla laitoin vasta flexin kiinni ja sitten sen hassun narun tarkoitus ilmeisesti valkeni Helmille.

"No nyt mä tajusin. Tota hassuu naruu voi pyöritellä kaiken ympärille!"

"Siin se nyt niinku sit on, vähän niinku jumis."

"Mamma irrotti sen. Se on vissiin sen homma." 

Pahoitteluni kuvien tummuudesta, ne ovat sellaisia kun ovat, koska täällä ei käsitellä kuvia vaan ne lätkäistään tänne sellaisenaan (tai no kerran on vähän rajattu uusiks).

Muuta merkittävää tässä päivässä on blogitunnustuksen saaminen Arkiporinaa-blogista (Kiitos Paula ja Ruska - palaan tähän myöhemmin!) sekä selkeä kevään tuoksu!

Mikäli merkit pitävät paikkansa, meille tulee varsin vauhdikas kesä!

9 kommenttia:

 1. Kissan ulkoiluttaminen valjaissa käy liikunnasta, vaikka suuri osa onkin paikallaan seisoskelua - mutta sitten täytyy päästä nollasta sataan sekunnin neljäsosassa, sitten kiivetä puuhun hakemaan oksaan juuttunutta hihnaa, sitten kontata matontamppaustelineen ali, sitten...
  Eli mukavaa liikuntakevättä kummallekin :-D
  Helmi selvästi tykkää, sehän on hieno juttu!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Helmi! Näin se homma etenee:)

  VastaaPoista
 3. Juu, sen narun tarkoitus on just se, että sen saa kieputtaa kaiken ympärille. Ihmisen homma on selvittää takut!

  Silloin, kun Figokin joskus ulkoili, meidän ihminen mutisi jotakin sen suuntaista, että kahden narun kanssa olis aika toivotonta. Mitähän se sillä tarkoitti?

  Mut sinä olet Helmi kyllä tosi reipas ulkoilija!

  VastaaPoista
 4. Kerran katsoin autosta, että siellä on nyt tuo täti-raukka sairastunut elämän paineissa henkisesti. Tunkee jossain pakkomielteen kourissa paksun pajukkoseinämän läpi syvää ojaa kohti. Sitten vilahti kissa valjaissa, Tätiä ohjattiin näin ulkolenkillä.

  VastaaPoista
 5. Helmillä on selvästi avoin mieli, hän haluaa hiukan nähdä suurta maailma, mitä on Naukulan seinien ja ulkotarhan ulkopuolella. Ja ehkä hän suunnittelee ryhtyvänsä ulkoiluttamaan Mamma. Sinakin hän selvästi tykkää leikkiä Mamman kanssa valjas- ja naruleikkiä sisälläkin.

  VastaaPoista
 6. Narun pyörittely on selvästikin kissoista niin hauskaa. Meilläkin kohta siirrytään valjasaikaan :)

  VastaaPoista
 7. Helmi aloittaa kiltisti mukavammista paikoista. Piikkipuskissa kissan perässä konttaaminen on sitten toinen juttu. Varsinkin, kun sitä hihnaa saa riuhtoa irti puskista ihan tosissaan. Mutta ainakin omasta mielestäni sekin on parempi kuin seistä hyttyssyöttinä maalla. Niin, että hauskaa valjastelua teille! ;)

  VastaaPoista
 8. Helmin treenit näyttävät tutuilta! :D Hienoa, että Helmi hoksasi nopeasti senkin, mikä on Mamman virka valjastellessa. Kyllä teillä tulee olemaan vielä vauhdikkaita seikkailuja ulkosalla :)

  VastaaPoista
 9. Sitten kun valjastelulta ehditte, käykää noutamassa tunnustus, se löytyy blogistani.

  Sijaiskoti sai Naukulasta ensimmäisen tunnustuksensa, ja nyt minulla on ilo antaa teillekin jotain:)

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.