keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Puhelinaika - paras aika, tuumaa Helmi

Lisää tuloksia

Viime viikkoisen käynnin viimeisetkin tulokset ovat nyt saapuneet Naukulaan - Helmin pitkäaikainen sokeri oli luvuissa 431 (kun sen pitäisi olla kissoilla alle  400). Eli näissä luvuissa oli parannusta tapahtunut, ja nyt ollaankin sitten tarkkoina sen suhteen, ettei Helmin sokerit mene liian matalalle ja kissa muutu erityisen väsyneeksi. Samoilla annostuksilla (3 yksikköä insuliinia aamuin illoin) nimittäin jatketaan nyt noin kuukauden verran ja sitten mennään uusiin testeihin.

"Mitä, minäkö väsynyt? Eii, kunhan täs nyt vaan muuten hengaan."

11 kommenttia:

 1. Lepo tekee hyvääkin välillä!

  VastaaPoista
 2. Tääl ois eräs, joka voisi lahjoittaa hippusen energiaa Helmille. :) Toivotaan nyt kovasti, että arvot alkavat taas parantua!

  VastaaPoista
 3. Hengailija-Helmi ♥
  Oikein hyviä tuloksia ja varsinkin niitä puhelinaikoja toivotamme!

  VastaaPoista
 4. Kisut on kivan näköisiä kun niillä on tuolla lailla silmän ympäristöt pullollaan, vai miten tuota ilmiöitä voi kuvata. Se on niin leppoisan raukea katse.

  VastaaPoista
 5. Suloinen Helmi <3 Toivotamme mekin vain lisää puhelinaikoja etenkin, kun tuloksetkin ovat silloin näin hyviä :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä että oli parannusta tapahtunut! Reippaita päiviä Helmille! Ja mieluisten niitä soittoaikoja eikä tavallisia ell-käyntejä.

  VastaaPoista
 7. Kiva että pientä parannusta on tapahtunut. Syötävän suloinen ja pehmoinen Helmi♥
  Mielellään sitä kävisi köllöttelemään tuohon viereen..

  VastaaPoista
 8. Taas tällainen söpö pellavanpehmoinen kuva Helmistä. Katse on raukea ja mietiskelevä mutta samalla aika tarkkaavainenkin. Tuostahan voi silmänräpäyksessä lähteä liikkeelle trapetsitaitelijan jäntevyydellä.
  Hienoa että sokeriarvoissa on tapahtunut parannusta. Ja erityisen hienoa sekin, että Helmi sallii piikittämisen. Helmihän suorastaan ansaitsee mitalin!

  VastaaPoista
 9. No mut aika lähellä kumminkin, on vähän vaan yli ..? Puhelinaika on ihan paras aika meistäki jos vetskuista puhutaan. Ens viikolla kuulemma joudutaan käymään ihan livenä, ja MIKS --> EI MINKÄÄN TAKIA! Onko älyttömämpää kuultu? Me halutaan olla kotona ja rauhassa. Nih.

  VastaaPoista
 10. Hyvä että on mennyt parempaan:)
  Ihanan väriset nuo Helmin silmät!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista! Parempaan suuntaan mennään ja energiaa riittä kyllä täälläkin - ainakin vähän!

  VastaaPoista

Kur! Kiitos kommentistasi.